MYCIOR Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Bede chcial takze zorganizoac kilka zoltych naklejek "patrz w lusterka" i wam rozdac na spocie. Księże Prałacie - MYCIOR jeszcze wlepek nie ma, ale prawdopodobieństwo że dojdą do piątku jest bardzo duże. :bigrazz: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 (edytowane) Przyjedzcie koniecznie! Zazwyczaj impreza trwa okolo 2 godz. Tym razem zobaczymy ile potrwa bo na rynek jeszcze nie wbijalismy. Bedziecie mogli siedziec ile chcecie, tu nikt nikogo do niczego nie zmusza ani niczego nie wymaga, mamy sie poprostu spotkac w kolezenskim gronie. MYCIU ciesze sie ze beda naklejki, zrob wszystko zeby byly :) pozdro Ks. Prałat :P Edytowane 19 Kwietnia 2010 przez p A q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k o b 22 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Początkujący też są mile widziani ? :P Są jacyś młodsi czy sami starzy wyjadacze ? Bo nie wiem czy będę miał z kim słowo zamienić :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aruss10 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 j/w tez bym chciał wiedziec wiesz mozna wpasc ale pózniej wracać w nocy to troche jest zle bo duzo kierowców jezdzi po % lub nie widzi moto ostatnio sie o tym przekonałem ale zobaczymy jak bedzie pogoda i checi ze strony kolegów to chetnie odwiedzę i pogadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k o b 22 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 No ja jeszcze nie wiem czy przyjadę zależy jak zawsze od pogody, i niestety nie mam jeszcze całego stroju, właściwie mam tylko kurtkę i kask. A przy objeździe po Rzeszowie to też raczej w ogonie bo umiejętności brak jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniuusssss Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 No ja jeszcze nie wiem czy przyjadę zależy jak zawsze od pogody, i niestety nie mam jeszcze całego stroju, właściwie mam tylko kurtkę i kask. ja jeszcze zadnych ciuchów na moto nie mam...ale jakos jezdze :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 MYCIU ciesze sie ze beda naklejki, zrob wszystko zeby byly :) Mogę iść i się wydrzeć na kierownika poczty, ale to chyba nie pomoże. :icon_razz: Powinny przyjść w środę lub czwartek więc ok. Jak poczta nawali to niestety nie zostało mi nic z zeszłego wydania wiec trzeba będzie się obejść smakiem. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmp86 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 W takim razie byle do piątku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Spoty sa dla wszystkich. Niewazne czy mlody czy stary, napewno kazdy wsrod takiej ilosci znajdzie kompana do rozmowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gtgelo Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 bedzie ciekawie, dzisiaj PlusLiga pomiędzy Asseco Resovią a PGE Skrą. wiec pargingi moga byc juz wypchane:) Moze jakis mini protest przeciw przesladowaniom od strony policji :D hehe joke;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Nawet nie wiedzialem o tym meczu ale parking byl wolny. Impreza sie udala, bylo sucho i cieplo, nie to co ostatnio. Z tego co sie doliczylem to bylo 40 sprzetow. Na nastepny spot trzeba bedzie cos ustalic bo troche niebezpiecznie sie na miescie zrobilo i malo braklo do dzwonka. Jeszcze raz przepraszam za spoznienie bo gnalem z Bilgoraja z toru, szybciej sie nie dalo. Do zobaczenia za 2 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 (edytowane) UWAGA UWAGA!!! W piatek 07.05 o godzinie 19:00 odbedzie sie nastepna edycja spotu na podpromiu w Rzeszowie. Tym razem juz napewno wybieramy sie na rynek bo juz sa parasolki. Pojdziemy sobie na oranzade a kto bedzie glodny pojdzie cos zjesc. Bedzie to okazja do wymiany zdania na temat extreme day, zlotu w Malej i sprawy zwiazanej z Wujem... Przejazd z podpromia na rynek odbedzie sie w 2 grupach, szczegoly ustalimy na miejscu. Tym razem obiecuje sie nie spoznic tak jak ostatnim razem. Jesli ktos ma jeszcze jakies inne ciekawe propozycje co do zlotu niech pisze do mnie SMSa na nr 888-11-88-37. pozdrowienia moi drodzy parafianie :) Edytowane 4 Maja 2010 przez p A q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MV Luk Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Ja bym tak się nie podpisywał moi drodzy parafianie bo ktoś jeszcze pomyśli, że z Wujem masz coś wspólnego i jego nikczemnymi postępkami ;P Taki mały off topic ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 No w sumie racja, nie pomyslalem o tym, juz jakos tak sie przyjelo. w takim razie: pozdro drodzy zapierdalacze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gravis Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 I temat umarł ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi