Staszek_s Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Również polecam Daytony. "Dorzynam" trzecią parę, wytrzymują wszystko, łącznie z wielokrotnym praniem w pralce (nie straciły wodoszczelności). Ale ponieważ rozglądam się leniwie za kolejnymi, więc przymierzałem i te Spirity. I tu zaskoczenie: nie mogłem ich założyć, w podbiciu po prostu nie dałem rady. Modele droższe, jak travel star czy road star, mają inaczej rozwiązane "poluzowywanie" buta. Warto więc przymierzyć te Spirity przed zakupem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 To spirit odpadają bo też mam wysokie podbicie .Czyli Road Star lub Travel Star . Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Witam, a co myślicie o butach firmy Falco? Zastanawiam się nad modelem Hoot. Może ktoś jest ich posiadaczem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Polecam Daytony RoadStar GTX . Super wygodne buty , nawet kilka godz chodzenia w nich nie męczy nogi . Ze względu na dwa suwaki w bucie wygodne wkladanie i zdejmowanie buta i lepsze jego nocne wietrzenie :D choć stopa w nich naprawdę sie nie poci Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Przyjrzałem sie bliżej Daytonie road star gtx i Daytonie touring star gtx i nie widzę różnicy , czy tylko różnica w nazwie ? http://allegro.pl/buty-daytona-road-star-gtx-43-czarne-i3234537738.html http://allegro.pl/buty-daytona-touring-star-gtx-rozm-43-i3212377283.html Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Buty zamówiłem Daytona Travel Star GTX : http://allegro.pl/show_item.php?item=3264147601 bedą na wtorek :biggrin: na koniec sezonu będę już mógł coś pewnie o nich napisać :cool: Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Witam, a co myślicie o butach firmy Falco? Zastanawiam się nad modelem Hoot. Może ktoś jest ich posiadaczem? Czesc, ja mam te buty. Ostatnio stestowane w turystyce podczas jazdy w deszczu (caly dzien) mialem lekko mokre palce po calym dniu. Wiec moim zdaniem test wyszedl na +. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prima555 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Czesc, ja mam te buty. Ostatnio stestowane w turystyce podczas jazdy w deszczu (caly dzien) mialem lekko mokre palce po calym dniu. Wiec moim zdaniem test wyszedl na +. też sie do nich przymierzam ale wyczytałem gdzies że sa to damskie buty, prawda to ? czy są może meskie i damskie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 moze i to prawda, moja kolezanka ma tez takie same co ja, ale mam to w dupie. Dla mnie to sa buty unisex Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Buty zamówiłem Daytona Travel Star GTX Mam takie od 5 lat. Szczerze polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motosteron Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Daytona Trans Open GTX, jeździłem w nich w deszczu, brodziłem w wodzie, chodziłem, pielęgnowałem środkami do skóry z gore-texem. Od 6 lat ani razu nie przemokły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi