Boonar Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Witam :) Chcę kupić motorower. Tylko mam dylemat który. Swoją przygodę z motoryzacją zacząłem z Piaggio ZIP. Przyzwyczaiłem się już do bycia uczestnikiem ruchu drogowego. Więc chcę kupić sobie nowy lepszy , szybszy motor. Interesuje mnie maszyna na biegi typu: - GB Motors Street 50 - Kingway Naked 50 - MOTO-VENTUS XZF 50 Moglibyście doradzić troszkę a może sami posiadacie takie cacka? :icon_razz: Wchodzi jeszcze w grę opcja taka że sami zaproponujecie mi motor tego typu. Tylko liczcie się z tym że mam 15 lat (karta motorowerowa) i około 4 koła szmalu. :buttrock: :) Dzięki xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pypek9 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Za taką cenę polecam coś w stylu rs50. Na chińskie "coś" szkoda kasy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Chcę kupić motorower. Tylko mam dylemat który. Moze jakis uzywany ale japonski ? Wloski, francuski, ale zapomnij o chinszczyznie :lapad: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boonar Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Moze jakis uzywany ale japonski ? Wloski, francuski, ale zapomnij o chinszczyznie :lapad: a podałbyś mi model tylko przypominam o tym aby on był na biegi ;] A rs50 odpada ponieważ ja nie chce "leżeć" na motorze. Jestem dość wybredny i zastanawiam się czy w ogóle istnieje taki motor który by mi odpowiadał. (coś w stylu gb) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pypek9 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 hmm taka postawa.. honda mbx, honda nsr, suzuki rg, ale te sprzęty są już trochę leciwe, a nic mi z tych nowszych teraz do głowy nie przychodzi.. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boonar Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 o dzięki :) a mam jeszcze jedno pytanko znajdę mbx roku 2000 /\ bo szukam i są same lata 80-90... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek12 Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 A może by tak DT 50, i już na pewno nie kupuj chińczyka, potem żałował byś tego :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKuchcikAZS Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 sory za odświeżanie starego tematu, ale jezeli jeszcze moto nie zakupiłeś to może Yamaha DT 50 ? za 4k jak dobrze poszukasz to znajdziesz z 2000-2005 r . 6 biegowa manualna skrzynia robi swoje. A osiągi są wyśmienite jak na 50 ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi