arouter Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Witam, może ktoś będzie znał odpowieć na pytanie, w x4 1300cm mam nastepujący problem przy nierozgrzanym silniku ma nierówne obroty a po dodaniu gazu wkręca się do ok 2000rpm później zwiecha i po chwili gwałtownie wkręca się na obroty, myslałem, że jest to wina źle ustawionych gaźników, ale nie jestem już teraz pewien, poza tym po rozgrzaniu utrzymuje obroty na poziomie ok 1200 rpm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Brudne lub źle ustawione gaźniki. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynszyll Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 synchronizacja gaziorow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arouter Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 synchronizacja gaziorow Witam, więc jednak moje podejrzenia były słuszne, dzieki Panowie za info zawsze to lepiej się upewnić niż szukac po omacku Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi