bartek29 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Witam wszystkich kolegów pytanie jak w temacie gdzie kupie zestaw naprawczy pompki hamulcowej tyl do rmz 450 2005 rok prosze o pomoc pozdrawiam widze ze nikt mi nie pomorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszekm Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 (edytowane) Witaj kolego. Wyświetlają się i tobie na pewno banery u dołu i na górze strony, prawda? Jeśli nie to spróbuj wygooglać sobie :) Klasa, Motoakcesoria, Motobot, Intermotors, ostatecznie Allegro. Wybór naprawdę przeogromny. PS Nie widzę powodu żeby się obrażać. Edytowane 16 Lutego 2010 przez Zbyszekm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek29 Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 ja sie nie obrarzam ;P a google nic mi nie pokazaly allegro tez a tych reklam nie widzialem a sa :) dzieki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Sprawdź w Larssonie :icon_exclaim: www.larsson.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek29 Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Koledzy jak narazie to nigdzie nie znalazłem tego zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszekm Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Bez jaj...Poważnie?? Zapytaj Dominika Szymańskiego tu na Forum, on chyba prowadzi taką działalność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 13 Marca 2010 Administrator Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Nie mogę tego znaleźć. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi