pitner Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Witam w ostatnich dniach odbyły się w naszym kraju 1 MISTRZOSTWA POLSKI MOTOCYKLI CUSTOM w Sosnowcu zdjecia jak również filmik przedstawiają ta imprezę. Jesli ktos był i chce podzielic sie swoim zdaniem bardzo prosze Pitner http://www.scigacz.pl/Motor,Bike,Show,Sosn...ja,11990x2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 "...to w dalekim zakątku sali na stanowisku , którego wizytówką był pomarańczowy drag bike z tylną oponą szerokości trzech metrów..." 3m oponka? WTF? Widzę że fajne zabytki tam były, szkoda że przegapiłem spotkanie takich okazji. :icon_evil: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Widzę że fajne zabytki tam były, szkoda że przegapiłem spotkanie takich okazji. :icon_evil: Jedź do WAWY. Byłem w Sosnowcu i to kicha maxymalna. Szkoda kasy na paliwo. Organizator dał ciała i tyle. 1/3 hali wolne , a to co przyjechało to wielkie G. Byłem tam całe 30 min. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Ma ktoś foty tego zaprzęgu z electry (czy tam street glide)??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
George954rr Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Dziewczyny MIŁE były :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Tak patrząc na te customy na bazie HD stwierdzam że polski światek customowy wkracza już w późne lata 90-te XXw. świata zachodniego. :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alonzoo Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 a co chcesz od atmtych lat?? dzis customy sa zje*ane i nie nadaja sie do jezdzenia wszystko zegarkowe zabawki z polcalowych rurek nie powinny wygrywac motocykle ktore nie moga jezdzic!!!!!!!!!!! w stanacz musza przejechac o wlasnych silach kilkaset mil na tych gownianych zabawkach by tego nie dokonali dzisiejszy nurt customowy uciek troszke od tego co fajne w motocyklach. dobrze ze u nas jeszcze sie w ten desen nie pchaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 (edytowane) A ja nie mówię że są złe. Ino jesteśmy w tyle jakieś 15 lat za resztą świata. :biggrin: W latach 90-tych podobał mnie się tylko niemiecki styl customów na bazie HD. :buttrock: Amerykańskie customy klasy pro w ogóle są do bani. Zbytnio przebajerowane. Zamiast wyglądać jak moto to jeżdżenia to sprawiają wrażenie ku**ewsko drogich zabawek do głaskania. A taki motocykl do głaskania to ja pier**lę bo chcę jeździć. :buttrock: Każdy kraj ma swój styl. Angole mają niezbyt pro ale bardzo użytkowy i sensowny, ze szczególnym przyłożeniem na "power". Niemcy mają swoje drag`i, szwedzi mają swój styl "swede chopper" który jest chyba najbardziej charakterystycznym, nie sposób pomylić swede`a od innego choppera. Włosi jeżdżą Vespami z ape hanger`ami a Hiszpania/Portugalia buduje na bazie wszystkiego z wykorzystaniem szalonej pomysłowości. A polskim stylem jest WSK 125 przerobiona na rozrzutnik gnoju. :icon_mrgreen: Edytowane 20 Lutego 2010 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alonzoo Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 polski styl zaczyna mi sie podobac bo polacy maja jaja. nasze maszyny sa nadal prawdziwe i nie ma w nich takiej gownowatosci jak w tych cackocustomach POLSKA-POWER :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi