bbori Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 posiadam lc2 1999r zaczeła mi sie szybko gotowac woda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pypek9 Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Dość dużo tych konkretów :biggrin: No ale co.. zapewne upg.. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 I w związku z tym chciałeś się pochwalić tak? :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 posiadam lc2 1999r zaczeła mi sie szybko gotowac woda ? Nie wiem czy zaczęła :biggrin: Twoja wypowiedź to pytanie :biggrin: a jeśli się gotuje to ściągnij prawy dekiel i sprawdź pompę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 (edytowane) Może płynem zalej? Wymyj chłodnice? Ogólnie to mozesz powiedzieć coś więcej? Elo Edytowane 14 Lutego 2010 przez Kamsel Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Ja wiem, ja wiem, jemu sie zepsul czajnik :) A tak powaznie to napisz czy to ktm lc2 czy to dt lc2, a moze jeszcze co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Ja wiem, ja wiem, jemu sie zepsul czajnik :) A tak powaznie to napisz czy to ktm lc2 czy to dt lc2, a moze jeszcze co innego Z opisu w profilu w profilu wynika że to KTM LC2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hondacr250r Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 jak kolega mówił może upg, może pompa wody te śmigło się nie kręci i nie ma obiegu a zarazem chłodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi