Dav!doV Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 rok temu byla IRA i bylo calkiem wporzadku ;] wstawie sie rowniez ;] 50 zl od motocykla czyli za plecaczka nic nie placimy ? Rudy nie pamietasz mnie ale i w poprzednim roku byles rowniez napier.lony-razem bylismy przed scena :D pozdrawiam ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Plecaczek gratis z tym, że bez wyżywienia koszulki i blachy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 ok dzieki. pytam bo rok temu inaczej bylo ;] pozdrawiam :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Rok temu też plecak za fri wjeżdżał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 O tu się na pewno pojawię, ale dopiero w sobotę około 15 - zostawcie dla mnie pełen zestaw wejściowy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Jak będzie ładna pogoda to nie wiem nie wiem czy jeszcze będą zestawiki :D Jest tylko 500 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 No nie załatwiłem sobie wolne w sobotę - przyjadę o godzinie 10.00 - a jak zestawów wtedy nie będzie to powieszę ! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 W Sobotę o 10 to mam nadzieję, że będą jeszcze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek_86 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 A ja chciałem się dowiedzieć czy zakwaterowanie tzn. pole namiotowe czy coś innego? ;] No i czy wybiera się ktoś z Wrocka dzisiaj? Bo z nami (tj. ja i moja dziewczyna) miał jechać kumpel, ale jednak nie poskładał moto... Jeżeli ktoś jedzie to chętnie dołączymy ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zakwaterowanie na polu namiotowym, niestety nie mamy do dyspozycji żadnych domków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek_86 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Nie szkodzi. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Nie szkodzi. Dzięki za info. jesli dojedziesz do leszna do 16.15 mozemy jechac razem :) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi