Gość zenoo Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 często jeżdzę w ruchu miejskim, szukam poręcznego plecaka a właściwie torby na plecy, jednoramiennej (zapinanej najlepiej z przodu na rzep i w pasie), ale nie plecaka z dwoma ramionami na plecy, jeździłem tak w zeszłym roku i badziew, wk...łem się na "co chwila" ściąganie.... jesli ktoś mógłby coś poradzić byłbym wdzięczny.. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 a nie lepiej pomyśleć o jakimś tankbagu? pzdr Cytuj KAPD Klub Anonimowych Piratów Drogowych"Człowiek zbyt poważny jest strasznie śmieszny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 no i w czym problem? jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zenoo Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 no i w czym problem? jsz dzięki jeszua, :notworthy: nie wiem jak to zrobiłeś, ja wpisywałem różne hasła, począwszy od "plecak" a skonczywszy na "jednoramienny, jednouszny", "przez pierś" i takie inne... zawsze wychodziła kicha dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 brzytwą Ockhama :D wyszukiwarka allegro znajduje standardowo wszystkie wpisane słowa, ale niekoniecznie po kolei (jak np. nasza forumowa). czyli wpisanie "plecak ramię" tam da efekt, u nas nie byłoby tak różowo jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi