PeKaWu Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 W zwiazku z tym, ze planuje zakup kasku na narty a jednoczesnie na wiosne pewnie przyda mi sie kask enduro mam pytanie, czy ktos probowal jazdy na nartach/snowboardzie w kasku enduro? Moze nie ma sensu wydawac 2 razy pieniedzy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuy Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Też coś takiego rozważałem, ale tylko w żartach. Może oczekiwałeś innej rady, ale myślę, że lepiej zainwestuj w polarową czapkę. Zaliczyłem glebę na nartach dziesiątki razy. Kilka razy przyrżnąłem w coś (albo kogoś) głową. Zdecydowanie częściej zdarzyło mi się jednak turlać albo sunąć po śniegu. Raz nawet nabrałem pełne ucho śniegu - wylazł jak woskowina Sherku :biggrin: . W takich przypadkach ciągle mi się przypomina, że łatwiej odkręcić śrubkę z większym łebkiem. Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocks Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Nie opłaca się. To głupota wręcz. Kup sobie najtańszego orzecha na narty jak już tak bardzo chcesz zaoszczędzić. 661, KRK ochrona, TLD, Machine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi