chelchowski Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 a gdzie znajdę taki program, chętnie bym z niego skorzystał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid991 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 http://fpp.hamradio.si/roost/software/index.html pierwszy z góry. Jeżeli znasz angielski to dasz sobie rade jeśli nie to w sieci na pewno będą objaśnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chelchowski Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 szkoda że ten program nie oblicza przegród tylko zewnętrzny przekrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid991 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Ten program oblicza dyfuzor który ma za zadanie tworzyć echo spalin. Końcówkę tłumiącą zakładasz jaką chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hondacr250r Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 jeżeli wkładasz taką "wielką sume" czemu jako materiału nie użyłeś aluminium? Widziałem na allegro że są bardzo tanie cylindry i tłoki 70cm czy 80cm wtedy by miał kopyto,zarejestrował byś na 50cm a po rejestracji przełożył.Takie jest moje zdanie .Wstaw jej NOS hehe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chelchowski Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 kolega hondacr250r niech nie przegina. aluminium hahahahaha :banghead: takich żeczy nie robi sie z aluminium lecz z jego stopów. Ten motor nie będzie rejestrowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Wrzuc fotke ramy. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chelchowski Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 jest i fotka http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ca6ccaf6b8d08f57.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid991 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Jeszcze sporo pracy Cię czeka. widać że podchodzisz do tego z głową . Nie pozostaje nic innego jak życzyć powodzenia i wytrwałości. Czekamy na efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chelchowski Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 (edytowane) ehhh jak niezwykle miło słyszeć słowa uznania :biggrin: dawid991 dzięki :wink: jak ktoś chce zobaczyć tam dalej w galeri są jeszcze 2 fotki mojej większej zabawki jeszcze w produkcji Edytowane 27 Stycznia 2010 przez chelchowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Rama bardzo solidna tylko czy zawias z Rometa wytrzyma tą mase? Może lepiej byłoby wrzucić od simka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chelchowski Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 wytrzyma, jest wydłużony o 11.5cm a w środku jest przez całą długość umieszczony na mocny wcisk pręt stalowy fi 22.5 i do tego spawany otworowa, przez to przednie zawieszenie waży z 4-5kg więcej :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hondacr250r Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 moim skromnym zdaniem to nie moge sobie wyobrazić dziewczyny jadącej na takim dużym sprzęcie,lepiej skuter. Ale zapowiada sie ciekawa maszynka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Na prawde wporzo! Czym wyginales rurki? Ja uparciuch jestem i nadal sie upieram ze silnik od WSKi by bardziej pasowal :icon_mrgreen: Tyl nie ma amortyzacji, a przedni widelec? Od czego jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chelchowski Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 moja żonka to śmigała pod moim okiem na k-750. widelec jest rometa tylko wydłużony. mam tanią gętarke produkcji daleko wschodniej :wink: zrobiona na podnośniku hydraulicznym 12t. tył sztywny ale siedzenie będzie resorowane na amortyzatorze z roweru górskiego :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi