soulreaver Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Nie wszyscy potrafią liczyć powyżej trzech. :biggrin: Ojoj, ale kolego jesteś pomocny... :lapad:. To jest chyba najbardziej merytoryczna wypowiedź na jaką cie stać. Chciałbym ci przypomnieć że do bezmyślnego spamowania służą inne działy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Oto mail jaki otrzymałem: >Proszę o informację czy wasz wyświetlacz biegów współpracuje z motocyklem BMW F800S? Jeśli tak to czy jego podłaczenie wymaga jakijkolwiek inwazji w elektryke motocykla? > >Z góry dziękuję i pozdrawiam, >oscar > Witam Niestety na tą chwile nie posiadamy takiego wyświetlacz. -- Pozdrawiam Łukasz I to by było na tyle w tym temacie. Pozostaje liczyć... Tylko czy ja ogarne powyżej 3... :icon_eek: Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Oto mail jaki otrzymałem: I to by było na tyle w tym temacie. Pozostaje liczyć... Tylko czy ja ogarne powyżej 3... :icon_eek: Nie poddawaj się, napisz do producenta. Panowie z bikestar niezbyt ogarniają temat (można to stwierdzić chociażby na podstawie ich tłumaczenia instrukcji). Nie wierzę że nie da się tego zamontować do F800. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekbini Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 cześć, z racji tego że ogarnia mnie ciągły brak czasu i że nie wiem co może być, będę się streszczał ;) mam bandita 1200s k6 z wyświetlaczem biegów datatool digi, wszystkie kabelki są podłączone zgodnie z instrukcją zlutowane, jaki jest problem, wprowadzam wyświetlacz w tryb P i wbijam przez mase 1,2,3,4,5 czekam na zero włączam silnik wrzucam 1 i wkręcam obroty na 2.5k co by zaprogramował i nic nie idzie. tylko widzi bieg 1 i tyle, może ktoś pomoże z góry dzięki maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi