bozztom Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2004 mam problem , nie dziala mi blokada kierownicy, jest to honda, wiec daje kierownice w prawo, wciskam kluczyk przekrecam w lewo i blokuje ale nie da sie kluczyka wyjac jak zablokuje sie kierownica, nie wie ktoś co moze byc przyczyną tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2004 u mnie w CBR 600 F musze dac w lewo kierownice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2004 bozztm nie dawaj do konca w prawo...zrob tak jak piszesz ale gdy zablokujesz to cofnij troche w lewo i wtedy sprobuj wyjac...ja tak mam u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bozztom Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2004 probowalem, i nic, widocznie cos sie skopało gdzies, ale nie wiem na jakiej zasadzie to dziala zeby pogrzebac przy Tym :/ nie zna sie ktos na tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi