tomasz wloch Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 :buttrock: Witam mam mały problem kupiłem łańcuszki górne do mojego vn a dolnych nigdzie nie mogę znależć !?Jest to łańcuch 6x5 płytkowy a górny to 5x4 płytki.Drugie pytanie to jak zakuwacie te łańcuszki ?Dzięki za szybką odpowiedz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 A znajdziesz wszystko w: http://www.larsson.pl/?c=odk&nt=1628&cdes=Silnik&bid=105944 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz wloch Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Bardzo dziękuje za odpowiedz :buttrock: Bardzo dziękuje za odpowiedz ale Larson ma 2 te same łancuszki płytkowe czyli 5x4 .Ten sam łancuszek na rysunku technicznym jest pod dwoma różnymi numerami katologowymi , ale co ciekawe pod inną ceną!Poszukuje łańcuszka 6x5 płytek czyli szerokiego tzw dolnego rozrządu w moim vn ie!Pan z ALLEGRO zapewnił mnie iż mogę założyć wąski łańcuszek czyli 5x4 płytkowy na dolny rozrząd!Ciekawe jak to chce zrobić jeżeli koła zębate są szerokie?Pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Bardzo dziękuje za odpowiedz :buttrock: Bardzo dziękuje za odpowiedz ale Larson ma 2 te same łancuszki płytkowe czyli 5x4 .Ten sam łancuszek na rysunku technicznym jest pod dwoma różnymi numerami katologowymi , ale co ciekawe pod inną ceną!Poszukuje łańcuszka 6x5 płytek czyli szerokiego tzw dolnego rozrządu w moim vn ie!Pan z ALLEGRO zapewnił mnie iż mogę założyć wąski łańcuszek czyli 5x4 płytkowy na dolny rozrząd!Ciekawe jak to chce zrobić jeżeli koła zębate są szerokie?Pomocy! Pogadaj z Piotrem Dudkiem, stara wyga, będzie wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Bardzo dziękuje za odpowiedz :buttrock: Bardzo dziękuje za odpowiedz ale Larson ma 2 te same łancuszki płytkowe czyli 5x4 .Ten sam łancuszek na rysunku technicznym jest pod dwoma różnymi numerami katologowymi , ale co ciekawe pod inną ceną!Poszukuje łańcuszka 6x5 płytek czyli szerokiego tzw dolnego rozrządu w moim vn ie!Pan z ALLEGRO zapewnił mnie iż mogę założyć wąski łańcuszek czyli 5x4 płytkowy na dolny rozrząd!Ciekawe jak to chce zrobić jeżeli koła zębate są szerokie?Pomocy! W katalogu Larsson masz dwa różne numery katalogowe i musisz zamówić po dwa łańcuszki każdego numeru. A pan z allegro niech się zajmie sprzedażą buraków. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi