MARCYŚ Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 (edytowane) Pomyślałem, aby wraz z nadchodzącym sezonem przeprowadzić szeroką akcje mającą na celu poprawienia naszego bezpieczeństwa. Dzięki uprzejmości Wojtka Skowrońskiego opisałem wszystko na stronie HUSARII. BEZPIECZNY MOTOCYKLISTA Mam nadzieję, że akcja ta przyczyni się do poprawy naszego bezpieczeństwa i wykaże jedność środowiska. Pozdrawiam serdecznie Edytowane 20 Stycznia 2010 przez MARCYŚ Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Pomyślałem, aby wraz z nadchodzącym sezonem przeprowadzić szeroką akcje mającą na celu poprawienia naszego bezpieczeństwa. Dzięki uprzejmości Wojtka Skowrońskiego opisałem wszystko na stronie HUSARII. BEZPIECZNY MOTOCYKLISTA Mam nadzieję, że akcja ta przyczyni się do poprawy naszego bezpieczeństwa i wykaże jedność środowiska. Pozdrawiam serdecznie Ponadto warto wspomoc akcje naklejkowa(forumowa) i przelac chociaz rownowartosc czteropaka piwa na ten cel. Marcys gratuluje pomyslu, ponadto moznaby chyba wlaczyc do akcji np Word , a Wydzial Komunikacji chociaz obkleic tymi plakatami. A moze Komenda Policji podlapie temat i wzorem lat poprzednich obklei autobusy MZK tresciami tym razem poruszajacymi aspekt naszego bezpieczenstwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 A moze Komenda Policji podlapie temat i wzorem lat poprzednich obklei autobusy MZK tresciami tym razem poruszajacymi aspekt naszego bezpieczenstwa? Było by super, lecz jak znam życie możemy liczyć tylko na to co zrobimy sami. Chęć udziału w projekcie zadeklarowały już kluby HUSARIA i PŁONĄCE WAŁY mam nadzieje że wkrótce dołączy reszta. Teraz uderzę się w piersi przyznając się do winy, zapomniałem zaprosić do udziały jeszcze jedną znaną mi regionalną grupę sympatycznych i barwnych motocyklistów JAWERSÓW . Wyrażając skruchę za niedopatrzenie, zapraszam do wspólnej akcji. Pozdrawiam serdecznie Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaq Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 (edytowane) Ponadto warto wspomoc akcje naklejkowa(forumowa) i przelac chociaz rownowartosc czteropaka piwa na ten cel. (...) Przemek, podaj proszę szczegóły tej akcji z naklejkami forumowymi. Jesteśmy zainteresowani współudziałem! Edytowane 21 Stycznia 2010 przez wojtaq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Może to nie ten Przemek , ale tez Przemek :bigrazz: proszę bardzo http://forum.motocyklistow.pl/Motocykle-s-...10-t125251.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Z radością pragnę wszystkich poinformować że SOKOŁY Budzyń zadeklarowały swój udział w projekcie. :clap: :clap: :clap: Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Panowie, Panie rzuccie groszem na forumowa akcje. Do tej pory zebrano ponad 3tys. zl. Wspolnie przyczynmy sie do poprawy naszego bezpieczenstwa ! Chyba kazdy z nas moze odmowic sobie 'browarka' i chyba kazdy z nas bedzie chcial dostac nowa zolta naklejeczke. Szczegoly w 'przy piwie' - jest przyklejony temat ad zbiorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawar Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Bardzo mi się spodobał pomysł Przemka, naklejenia autobusów MZK .Jestem pracownikiem MZK i myślę że nie będzie problemu w tej sprawie . Jak będziesz miał gotowe naklejki zgłoś się do mnie ,a z chęcią ci pomogę mój tel .603 273 343 .Pozdrawiam Arek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boociek Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Bardzo pozytywna akcja oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tajfun Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Niestety są też debile, którzy tworzą coś takiego, według Scigacz.pl od roku istnieje to już na portalu NK http://www.scigacz.pl/zdjecia/gallery/publ...klasie.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Dzisiaj otrzymałem plakaty! Wyszło super, udało się mi załatwić lepszy papier i niższą cenę!!! Startujemy na MOTO-MARZANNIE :biggrin: Pozdrawiam serdecznie Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawar Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Cześć Marcin , rozmawiałem wczoraj z szefową marketingu MZK w sprawie przyłączenia się do tej akcji . I otrzymałem pozytywną odpowiedz. Niestety w niedzielę nie spotkamy się , bo pracuję . W razie czego zadzwoń telefon ci podałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Jesteś Wielki!!! Odłożę dla ciebie z 30 plakatów z osobistej puli. Pozdrawiam serdecznie Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi