intruder750 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Witam koledzy robił ktoś juz wymiane oleju w przednich teleskopach? Warto robic samemu czy tylko serwis? /moto Ventura/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 cześć, jak masz narzędzia, serwisówkę i trochę pojęcia to lepiej zrobić samemu (sam zrobisz to "z sercem"). ;) chyba, że masz sprawdzonego mechanika. ;) nie jest to jakoś masakrycznie trudne. poszukaj na forum, sporo było o tym przy okazji wymiany uszczelniaczy w przednim zawieszeniu. np. TUTAJ TUTAJ co jest przyczyną, że chcesz zmienić olej? pzdr Cytuj KAPD Klub Anonimowych Piratów Drogowych"Człowiek zbyt poważny jest strasznie śmieszny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder750 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 cześć, jak masz narzędzia, serwisówkę i trochę pojęcia to lepiej zrobić samemu (sam zrobisz to "z sercem"). ;) chyba, że masz sprawdzonego mechanika. ;) nie jest to jakoś masakrycznie trudne. poszukaj na forum, sporo było o tym przy okazji wymiany uszczelniaczy w przednim zawieszeniu. np. TUTAJ TUTAJ co jest przyczyną, że chcesz zmienić olej? pzdr Prawdopodobnie fakt zklockowania opony przedniej mówi o zlej jakości przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Wymianę oleju w lagach robiłem w trzech Road/Wild Star .W Venture jest podobnie tylko więcej plastików trzeba odkręcić.Po za podnośnikiem potrzeba niewiele narzędzi więc powinieneś to zrobić sam.Mechanik nie jest konieczny.Polecam lagi zalać olejem trochę gęstszym np.10W. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marnypopi$ Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Może ktoś wymieniał olej w lagach w HD V-rod. Chcę się do tego przysiąść bo coś stuka podczas hamowania - myślę że to wina oleju i ewentualnie jego braku. Czytałem serwisówkę i jest tam dość nie jasno opisane więc może ktoś miał z tym doczynienia. Jaki olej zalać - bo serwisówka mówi o oleju HD E type - jaką on ma specyfikacje? MOże jest jakiś zamiennik Cytuj Rozwiązanie głodu i bezrobocia ....? Niech głodni zjedzą bezrobotnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi