wakacjewlodzi Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Skuter Spider-mana, motor na bazie "garbusa", tysiące części do różnorakich pojazdów. Kawasaki, Suzuki, Hondy. W dodatku mnóstwo militariów. Tak wyglądała kolejna edycja Moto Weteran Bazar. Więcej zdjęć i WIDEO z Moto Weteran Bazar 2010 tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł er Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Jak dla mnie to lipa. Przyjechałem na 14.30 a połowy stoisk juz nie było. Reszta się pakowała. A jak wychodziłem to jeszcze bilety sprzedawali. Troche robienie sobie jaj z ludzi. Napisane było że czynne do 17 wiec oczekuje ze chociaz do tej 16 bedzie normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Jak dla mnie to lipa. Przyjechałem na 14.30 a połowy stoisk juz nie było. Reszta się pakowała. A jak wychodziłem to jeszcze bilety sprzedawali. Troche robienie sobie jaj z ludzi. Napisane było że czynne do 17 wiec oczekuje ze chociaz do tej 16 bedzie normalnie. styczniowy bajzel jest po to, żeby się spotkać ze znajomymi i napić wódki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Ale jak dla mnie weteran bazar to weteran bazar.A to wygląda na po prostu bazar. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulekGSXR Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Monter 75 ale prawda jest też taka że gówno nie wybór jest w styczniu ! i lipa z wystawcami ,a co do cen to proponuje ominąć dalsze zapędy! Ale było warto przyjść i ujrzeć znajome twarzolce pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Ja kupilem czesci których od dawna szukałem, a na alledrogo miały kosmiczne ceny więc jestem 100% usatysfakcjonowany. Tym bardziej że z MWB pokrył się zimowy zjazd w Borkach i nastroje były mocno optymistyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi