_SB_ Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Czołem W nocy 13.01.2010 skradziono we Wrocławiu moją Yamahę XT350 1992r. Żółto-czarna, akcesoryjne lusterka (LUSTERKA QUAD CROSS ENDURO STREET z obejmami), przedni błotnik (chyba Acerbis), handbary - listki (Polisport), żółty przewód hamulcowy w stalowym oplocie Goodridge. Jak dogrzebię się jakiś fotek to dorzucę. Zabrano mi mnóstwo zabawy i zaangażowania. :banghead: Powinni ręce obcinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Współczuję Ci kolego i rozumiem. Chyba już nie pojeżdzimy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Ja pie**ole.. XT350 .To jakis wsiowy złodziej był. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SB_ Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Współczuję Ci kolego i rozumiem. Chyba już nie pojeżdzimy....... Pojeździmy, pojeździmy. Już przeglądam niemieckie serwisy w poszukiwaniu podobnego sprzętu. Na coś ciut lżejszego i ewentualnie ciut mocniejszego mam ochotę :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Pojeździmy, pojeździmy. Już przeglądam niemieckie serwisy w poszukiwaniu podobnego sprzętu. Na coś ciut lżejszego i ewentualnie ciut mocniejszego mam ochotę :icon_twisted: To dobrze,ja prawie codziennie sobie jeżdżę po okolicznych polach polach. Kiedyś myślałem że crossy są łatwiejsze do jazdy i nie wymagają tyle wysiłku,teraz po godzinie ostrej jazdy wymiękam i chcę do domu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spili Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 (edytowane) Czołem W nocy 13.01.2010 skradziono we Wrocławiu moją Yamahę XT350 1992r. Żółto-czarna, akcesoryjne lusterka (LUSTERKA QUAD CROSS ENDURO STREET z obejmami), przedni błotnik (chyba Acerbis), handbary - listki (Polisport), żółty przewód hamulcowy w stalowym oplocie Goodridge. Jak dogrzebię się jakiś fotek to dorzucę. Zabrano mi mnóstwo zabawy i zaangażowania. :banghead: Powinni ręce obcinać Wyciagneli z garazu, czy jak? No skur....stwo! Edytowane 14 Stycznia 2010 przez Spili Cytuj http://www.paneuropean-klub.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SB_ Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Wyciagneli z garazu, czy jak? No skur....stwo! Z ulicy ukradli, wpakowali do busa i pojechali. U mnie XT był właśnie motocyklem na zimę i w garażu spędzał czas tylko podczas napraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 ech.. polska to nie kraj , gdzie motocykl parkujemy na ulicy czy w garazu otwartym , jak nie zamkniesz przed obcymi oczami , to nie uchowasz sprzeta. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi