pork Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Rozumiem, że pytasz, bo skorzystałeś z wyszukiwarki i znalazłeś / przeczytałeś już wszystkie tematy na forum dotyczące tego modelu (w tym 'dedykowany' temat liczący 24 strony ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieciu7 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Rozumiem, że pytasz, bo skorzystałeś z wyszukiwarki i znalazłeś / przeczytałeś już wszystkie tematy na forum dotyczące tego modelu (w tym 'dedykowany' temat liczący 24 strony ?) tak przejrzalem wszystkie tematy zwiazene z tym motocyklem i przegladalem rozne materialy ale jeszcze jak dla mnie to za malo glownie mi chodzi jakie sa odczucia po przesiadce z cbr 600 na 800? czy to nie za malo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolega_PL Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 (edytowane) 800? czy to nie za malo? :banghead: Czytając Twoje posty to polecam Ci tylko i wyłącznie coś pokroju Bladego. Vfr to motocykl mocniejszy od cebry, ale bardziej turystyczny. Większa moc odczujesz, ale nie powali Cię na kolana, jeśli jeździłeś kilka sezonów F4 Edytowane 18 Stycznia 2010 przez Kolega_PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieciu7 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 :banghead: Czytając Twoje posty to polecam Ci tylko i wyłącznie coś pokroju Bladego. Vfr to motocykl mocniejszy od cebry, ale bardziej turystyczny. Większa moc odczujesz, ale nie powali Cię na kolana, jeśli jeździłeś kilka sezonów F4 myslalem nad bladym ale ja jezdze duzo z dziewczyna i zalezy mi aby jej tez bylo wygodnie a blady do wygodnych to chyba nie nalezy?929 czy 954 jest wygodniejsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 myslalem nad bladym ale ja jezdze duzo z dziewczyna i zalezy mi aby jej tez bylo wygodnie a blady do wygodnych to chyba nie nalezy?929 czy 954 jest wygodniejsze? dla mnie kazdy jest wygodny a co do pasażera (pasażerki)..... cierp ciało jakżeś chciało... poczytaj na vfr-oc.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Miałem VFR. Jesienią sprzedałem. Już żałuję. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi