Aśka Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 A ja z przykrością informuję, że z Maćkiem znowu nie dotrzemy. Chyba, że na rowerach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wopoz Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 1. Marina, śpię podobno u sąsiadów, 2.Jeżyk+plecaczek - namiot,przyjedziemy w piątek około 15-16 3. ja tyż-modek, w ciężkich sytuacjach sypiam gdzie popadnie 4. Peterek - śpi u sąsiadów. 5.sprite11 - u sąsiadów cool.gif 6. jeszua - postaram się przybyć we czwartek do pomocy, ale to jeszcze potwierdzę. a, śpię gdzie padnę... na wszelki wypadek wezmę namiot 7.Toolman -sztuk: jeden(Ania praca), namiot, dołożę wszelkich starań aby być w piątek jak najwcześniej(w mojej robocie nic nie wiadomo).P.S. Triumph u żyda, będę GPX-em :-( 8. _Monter_ Będę w piątek, pewnie do południa.Nie wiem o co chodzi z noclegami ale namiot będę miał. 9. ptaq_ + Sylvia (śpimy u sąsiadów ) 10. Estrella - nie wiem gdzie śpię - pewnie tam gdzie każą , oby tylko na głowę nie padało (namiotu nie posiadam) 11. wopoz - namiot - u sąsiadów oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matata Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Czas najwyższy dopisać się do listy. A więc drogą ewolucji,eliminacji,innych priorytetów(niepotrzebne skreślić) nasza ekipa została okrojona do 2(słownie: dwóch) ludziów, każdy na swoim moto. 1. Marina, śpię podobno u sąsiadów, 2.Jeżyk+plecaczek - namiot,przyjedziemy w piątek około 15-16 3. ja tyż-modek, w ciężkich sytuacjach sypiam gdzie popadnie 4. Peterek - śpi u sąsiadów. 5.sprite11 - u sąsiadów cool.gif 6. jeszua - postaram się przybyć we czwartek do pomocy, ale to jeszcze potwierdzę. a, śpię gdzie padnę... na wszelki wypadek wezmę namiot 7.Toolman -sztuk: jeden(Ania praca), namiot, dołożę wszelkich starań aby być w piątek jak najwcześniej(w mojej robocie nic nie wiadomo).P.S. Triumph u żyda, będę GPX-em :-( 8. _Monter_ Będę w piątek, pewnie do południa.Nie wiem o co chodzi z noclegami ale namiot będę miał. 9. ptaq_ + Sylvia (śpimy u sąsiadów ) 10. Estrella - nie wiem gdzie śpię - pewnie tam gdzie każą , oby tylko na głowę nie padało (namiotu nie posiadam) 11. wopoz - namiot - u sąsiadów oczywiście 12. matata i darek68- liczymy na kawałek podłogi u Piaffe , będziemy w piątek około 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piaffe Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 No to żeby wstrząsnąć towarzystwem w czwartek o 20;00 zamykam listę. Wiecie o co chodzi.... piwko dla 25 czy 15 osób?? Kiełbaska dla 25 czy 15 osób?? Kaszaneczka dla 15 czy 25 osób?? itd itp :icon_biggrin: Póki co wygląda na to, że znów będzie kameralnie i tak jak zawsze ku uciesze (jak podejrzewam) stałych bywalców :wink: . I pewnie zmieścimy się wszyscy w domu ale jakby co to pokoje u sąsiadów czekają choć mam nadzieję, że nie uciekniecie wszyscy na dół jeśli będzie miejsce na podłodze :biggrin: Rozmawiałam przed chwilą z Marcinem i wymyśliliśmy, że jakby była kiepska pogoda to pojedziemy do Książa......może...... :wink: Czyżbym psuła Warszawie plany?? :icon_twisted: Czekam na Was w piątek!!!!! Do zobaczenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wopoz Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 (edytowane) Matata szkoda że tak późno startujesz, ale jak trafię dobrą kawę po drodze to poczekam. :lalag: Jeżeli chodzi o trasy awaryjne to myślę że wieczorem coś wspólnie ustalimy jeżeli zajdzie potrzeba- demokratycznie jak najbardziej. Edytowane 15 Czerwca 2010 przez Wopoz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprite11 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Proszę o dokładne namiary spotkania. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Może i Ja bym się załapał.. hmm co gdzie kiedy i jak? wpisowe? xD O ile są jeszcze miejsca na trawie. Mam namiot! Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 (edytowane) 1. Marina, śpię podobno u sąsiadów, 2. 3. Jeżyk+plecaczek - namiot,przyjedziemy w piątek około 15-16 4. ja tyż-modek, w ciężkich sytuacjach sypiam gdzie popadnie 5. Peterek - śpi u sąsiadów. 6.sprite11 - u sąsiadów cool.gif 7. jeszua - postaram się przybyć we czwartek do pomocy, ale to jeszcze potwierdzę. a, śpię gdzie padnę... na wszelki wypadek wezmę namiot 8.Toolman -sztuk: jeden(Ania praca), namiot, dołożę wszelkich starań aby być w piątek jak najwcześniej(w mojej robocie nic nie wiadomo).P.S. Triumph u żyda, będę GPX-em :-( 9. _Monter_ Będę w piątek, pewnie do południa.Nie wiem o co chodzi z noclegami ale namiot będę miał. 10. 11. ptaq_ + Sylvia (śpimy u sąsiadów ) 12. Estrella - nie wiem gdzie śpię - pewnie tam gdzie każą , oby tylko na głowę nie padało (namiotu nie posiadam) 13. wopoz - namiot - u sąsiadów oczywiście 14. 15. matata i darek68- liczymy na kawałek podłogi u Piaffe , będziemy w piątek około 23 16. wolkan Uaktualniłem numerki :cool: Jeśli ktoś jest jeszcze chętny na zwiedzenie zamku Książ w drodze na SSSJ, to zbiórka o godzinie 6,45 w Jankach przy MacDonaldzie, wyjazd o godzinie 7,00 Edytowane 16 Czerwca 2010 przez wolkan Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Wolkan zapomniał dopisać, by wszyscy chętni na poranną jazdę przybyli gotowi do drogi (czyt. zatankowani itp.). pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Wolkan, Ksiaz zwiedzamy w sobote, po co mamy tam jechac dwa razy? moze wyjedziemy o mniej barbarzynskiej godzinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Pora jest idealna. Przez Wrocław przejedziemy z bananem na twarzy i w czasie między szczytem porannym, a popołudniowym. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 (edytowane) Ja już cytrynóweczke naszykowałem :-) Niestety tylko na spróbowanie będzie bo miejsca mało :-( A faktycznie przecież Książ ma być w sobote. :icon_mrgreen: Jak chcecie coś fajnego zobaczyć to polecam sztolnie w Kowarach - naprawde super http://sztolniekowary.com Edytowane 16 Czerwca 2010 przez Jezyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Ależ Wam zazdroszczę... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Ależ Wam zazdroszczę... :( Ależ będzie tylu chłopa, że można jechać bez rozrusznika, zawsze ktoś popcha... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Ale okazało się, że rozrusznik jest cacy, czyli to motór się znowu zbuntował :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi