matata Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 mówisz i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Dzięki matata :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Jakby mogło w tak starym japońskim gronie sprzętu chłodzącego zabraknąć? Tak więc zgłaszam się ja oraz niecna operatorka wrażego pomiotu marki ubermotorrad ;) 1Toolman 2Jezyk 3Estrella 4Pszczoła 5Peterek 6kufi 7Wopoz 8VIT66 9jeszua 10jerzyk7 11szynka 12Marina 13Horb 14Sihaja 16Matata&anja 17Darek 18arouter 19piotreksuzuki 21ptaq_ + Sylvia 22sprite11 23Stasiu 24_Monter_ 25szparag 27 Aśka+Prince 29 Ludwicjusz + Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 po rozmowach z ptaq_`em zdecydowałem się dołączyć, kopara wam opadnie jak zobaczycie gixa z kufrem :biggrin: 1Toolman 2Jezyk 3Estrella 4Pszczoła 5Peterek 6kufi 7Wopoz 8VIT66 9jeszua 10jerzyk7 11szynka 12Marina 13Horb 14Sihaja 16Matata&anja 17Darek 18arouter 19piotreksuzuki 21ptaq_ + Sylvia 22sprite11 23Stasiu 24_Monter_ 25szparag 27 Aśka+Prince 29 Ludwicjusz + Kasia 30 modek Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 po rozmowach z ptaq_`em zdecydowałem się dołączyć, kopara wam opadnie jak zobaczycie gixa z kufrem :biggrin: A ja od siebie dodam, że ten spokojny młody człowiek do tej pory jeździł pełnoletnią Yamahą Radian - dokładnie taką jak naszej "różowej" koleżanki - więc klimaty starojapońskie nie są mu obce :wink: Pozdrawiam i odliczam... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprite11 Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Ale będzie ekipa :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 To ja już nawet mam załatwiony wolny piątek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 To ja już nawet mam załatwiony wolny piątek :D Dołączysz do peletonu warszawskiego :icon_question: W tym roku może pobić rekord frekwencji :crossy: Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Nie. Z Wami zawsze pada ;) Lecę przez Kraków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Dołączysz do peletonu warszawskiego :icon_question: W tym roku może pobić rekord frekwencji :crossy: Którędy będziecie lecieć z Warszawy? Może mógł bym się na trasie dołączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Pewnie przez Wrocław To ja już nawet mam załatwiony wolny piątek :D Dla chcącego nic trudnego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Czyli mógłbym Was złapać w Piotrkowie czy dopiero w okolicach Oleśnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Czyli mógłbym Was złapać w Piotrkowie czy dopiero w okolicach Oleśnicy? Jak znam życie, to z Janek pod Wawą grupa wyruszy o 9 rano, ale tego nie jestem w stanie zagwarantować. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Jak znam życie, to z Janek pod Wawą grupa wyruszy o 9 rano, ale tego nie jestem w stanie zagwarantować. pozdro Byłby ktoś chętny na wcześniejszy wyjazd i zwiedzenie zamku w Książu :icon_question: Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprite11 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Byłby ktoś chętny na wcześniejszy wyjazd i zwiedzenie zamku w Książu :icon_question: Ciekawa propozycja Krzysiu, jak na dzień dzisiejszy jestem na tak :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi