matata Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 A propos mącenia wody :cool: Co Wy na to,żebyśmy znów pojechali dookoła Karkonoszy?? Jak na pierwszym spotkaniu. .... yes yesy yes yestem za :lalag: :clap: niech będzie moc zakrętów i jeszcze ładniejszych widoczków. Czy to może ta traska ? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 zaczekajcie z odcinkami przeprawowymi, miałem sobie nabyć coś na szuter - może będę mniej klął niż ostatnio na tym błocie grzęznąc kanapą... jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Zapomniałem się dopisać do listy... Już nadrabiam :wink: Lokalizacja: Toolman - Karkonosze Jezyk - Karkonosze Estrella - Karkonosze Pszczoła - Karkonosze Peterek - Karkonosze kufi - Karkonosze Wopoz - Karkonosze VIT66 - Karkonosze jerzyk7-Karkonosze szynka - karkonosze Marina - Karkonosze Horb - Karkonosze Sihaja - Karkonosze matata- Karkonosze Darek- Karkonosze arouter - Karkonosze piotreksuzuki- Karkonosze ptaq_ + Sylvia - Karkonosze Termin: Toolman - obojętne Jezyk - obojętne Estrella - 18-20.06 Pszczoła - 18-20.06 Peterek - 18-20.06 kufi - pozostałe oba terminy poza 18-20.06 Wopoz - 18-20.06 VIT66 - 18-20.06 jerzyk7- może być 18-20.6 szynka - 25.06.2010 - 27.06.2010 Marina - 18-20.06 lub 25-27.06 Horb - obojętne Sihaja - obojetne Matata&anja - może być 18-20.6 Darek- obojetnie arouter - obojetnie piotreksuzuki- obojętnie ptaq_ + Sylvia - 18-20.06 lub 25-27.06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Czytam te wasze posty, i coraz bardziej jestem przekonany, że są to moje klimaty. Więc pytanie młodego,; są jakies wolne miejsca, coby was odwiedzić i oczywiście spotkać? Czy lista już zamknięta? Szefowa jeszcze listy nie zamknęła więc myślę że miejsca nie zabraknie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Szefowa jeszcze listy nie zamknęła więc myślę że miejsca nie zabraknie :wink: ale kiedy jerzyk już się na listę wpisał :cool: jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 (edytowane) yes yesy yes yestem za :lalag: :clap: niech będzie moc zakrętów i jeszcze ładniejszych widoczków. Czy to może ta traska ? :crossy: Tak to ta trasa. Cała po asfalcie. Jest moim zdaniem super. pozdro ps. Jeszua, jakie tam błotko? Troszkę było, nikt nie leżał :icon_twisted: Edytowane 19 Marca 2010 przez Peterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piaffe Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Lista nie zamknięta. Można się dopisywać :wink: Tylko zaczynam się zastanawiać jak my się pomieścimy :wink: Co prawda mamy jedno miejsce więcej bo nie ma Marcina :wink: ale :icon_biggrin: Ale to czerwiec więc najwyżej uruchomimy altankę :wink: Tak mi się tęskni za ta trasą bo bardzo, bardzo ją lubię i ciesze się, że Wam odpowiada!! Pozdrawiam wiosennie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Lista nie zamknięta. Można się dopisywać :wink: Tylko zaczynam się zastanawiać jak my się pomieścimy :wink: Co prawda mamy jedno miejsce więcej bo nie ma Marcina :wink: ale :icon_biggrin: Ale to czerwiec więc najwyżej uruchomimy altankę :wink: Tak mi się tęskni za ta trasą bo bardzo, bardzo ją lubię i ciesze się, że Wam odpowiada!! Pozdrawiam wiosennie!!!! Aniu, to kogo przygarniesz do łóżeczka za Marcina :icon_question: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matata Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Aniu, to kogo przygarniesz do łóżeczka za Marcina :icon_question: :biggrin: :biggrin: okazjonista sie znalazł :biggrin: entliczek pętliczek na kogo wypadnie..........??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 ........na tego bęc. Przez ostatnie dwie imprezy spaliśmy w jednej sypialni wiec czuję się w obowiązku. :bigrazz: Przygodnym lovelasom mówimy nie :evil: P.S. Jak dobrze że moja żona tego nie czyta. :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 O nie, nie żaden lowelas :icon_biggrin: Żarcikiem pobudziłem wątek :biggrin: Tak na marginesie to wezmę namiot i rozbiję daleko od chrapaczy, których i tak bardzo lubię :buttrock: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek68 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 :icon_mrgreen: No to ładna traska mysle ze stref ciszy na niej nie ma :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 (edytowane) Żarcikiem pobudziłem wątek :biggrin: pozdro I słusznie. Temat w stagnacji ale o czym tu pisać. Podstawowe sprawy mamy ustalone. Teraz tylko czekać do czerwca....... :rolleyes: P.S. Traska cycuś. Zwłaszcza że Czesi tradycyjnie pewnie znowu będą mieli lepszą pogodę :biggrin: Edytowane 20 Marca 2010 przez Toolman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bor Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Lista nie zamknięta. Można się dopisywać :wink: Tylko zaczynam się zastanawiać jak my się pomieścimy :wink: Co prawda mamy jedno miejsce więcej bo nie ma Marcina :wink: ale :icon_biggrin: Ale to czerwiec więc najwyżej uruchomimy altankę :wink: Tak mi się tęskni za ta trasą bo bardzo, bardzo ją lubię i ciesze się, że Wam odpowiada!! Pozdrawiam wiosennie!!!! Skoro tak, to ja też sie melduję. Z namiotem, żeby nie było problemu. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piaffe Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Aniu, to kogo przygarniesz do łóżeczka za Marcina :icon_question: :biggrin: :biggrin: Kurcze!!! Tak mi teraz wygodnie w tym wielkim łóżku samej, że sorry ale chyba nikogo :biggrin: O nie, nie żaden lowelas :icon_biggrin: Żarcikiem pobudziłem wątek :biggrin: Tak na marginesie to wezmę namiot i rozbiję daleko od chrapaczy, których i tak bardzo lubię :buttrock: pozdro Nie wierze!!!?? Piotrek w namiocie??!! A co z Twoim miejscem pod kuchenką?????? Oddajesz?? Bez walki?? :biggrin: Na poważnie. Biorąc pod uwagę, że to koniec czerwca i że jestem dzieckiem szczęścia to będzie ciepło i do przyjemności będzie należało spanie w namiocie,a gdyby przypadkiem miało być zimno i deszczowo to jak zawsze coś się wymyśli :wink: . Będzie super!!! U nas w tej chwili plus 12!!!! Wiosna!!! Jutro do szkoły motongiem jadę!! Dwa kolokwia zaliczone na pięć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi