cincin1 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 witam serdecznie.posiadam Suzuki GSXR SRAD 750 koloru srebrno-czarnego.mailem malego slizga i lewa strona jest troche porysowana :banghead: zdarza sie nawet najlepszym :rolleyes: w jaki sposob mozna zczytac kolor motoru zeby dobrac farbe?z VIN?moze jast gdzies jakis symbol?podrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacob555 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Jaki to rocznik Suzi? Jak odległy, to nie wiem, czy nie lepiej było by dać dorobić farbę pod jakąś część, niż kupować fabryczny kolor. Odchyłka koloru może być widoczna z racji blaknięcia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Napisz na adres [email protected], podaj model, rocznik i malowanie, powinni pomóc :) Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cincin1 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 jest to rocznik 1999.myslalem zeby dobrac odcien ale mam zle skojarzenia z tym.kiedys jak dobieralem kolor do samochodu to byl inny odcien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 ja kiedy szukalem kodu lakieru do bandita, ktos podał mi tego maila napisałem i tego samego dnia dostałem odpowiedz wiec nie kombinuj tylko pisz ;p Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cincin1 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 oki dizeki juz pisze.pozdro :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Jak chcesz, to w Warszawie jest mieszalnia gdzie maja kolory wszystkich marek. W razie czego PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 firma CSV ma lakiery motocyklowe. podejdz z numerem vin do salonu a oni podadza ci nimery lakierów (takie krótkie) ktore w 90% przypadków wystarczają do dobrania odpowiedniego koloru. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkad Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Ja bym na twoim miejscu nie ufał numeracji. Po tylu latach lakier na motorze będzie na pewno odbiegał odcieniem od oryginału. Na twoim miejscu z owiewką lub całym motocyklem pofatygował bym się do jakiejś dobrej mieszalni i tam na pewno dobiorą ci odpowiedni kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Ja bym na twoim miejscu nie ufał numeracji. Po tylu latach lakier na motorze będzie na pewno odbiegał odcieniem od oryginału. Na twoim miejscu z owiewką lub całym motocyklem pofatygował bym się do jakiejś dobrej mieszalni i tam na pewno dobiorą ci odpowiedni kolor. To oczywiste ze do numerku na kartce dołączasz element o żądanym kolorze. taka zasada dobieranisa ;) Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi