audimaniac Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Witam, jako że wczoraj zakupiłem pierwsze moto chciałem się podzielić z Wami radosną nowiną. Moje 2 kółka to Kawasaki ZR-7 1999r. Na początku miała być GS500, później doszedłem do wniosku że za kilka zł więcej kupię XJ600, bardziej dorosły 4cyl troszkę większa pojemność i dużo lepszy wygląd. Już byłem zdecydowany jechać ale temat podłapał mój brat i chciał się dorzucić do interesu. W tej sytuacji postanowiliśmy dorzucić jeszcze troszkę grosza i kupić od zawsze upragnionego wymarzonego Bandita 600 po lifcie. Wypatrzyłem, pojechałem, niestety był w stanie znacznie odbiegającym od tego na zdjęciach. Rdza była wszechobecna, złapała się za wszystko co nie było nierdzewne albo niechromowane. Z wyprawy zamiast Suzuki wróciłem z ZR-7 na pace na zupełnym spontanie i oczywiście już ją pokochałem :) . Oby służyła długo i bezawaryjnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 gratulacje! niezapomnianych wrażeń w sezonie. szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ładna historia. Powodzenia na szlaku :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuna69 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 No to gratulacje :clap: ! To rzeczywiście fajny moment w życiu każdego motonity :smile: . Niech Ci służy długo i bezawaryjnie :smile: Pozdrówka Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoivan Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zuch . :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUOniak Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 No i piknie! ZR7 - świetne moto! :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Urzekła mnie Twoja historia..., szczere gratulacje i do zobaczenia na drodze (często jestem w Jastrzębiej) :crossy: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 ZR 7,fajny naked :flesje: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojciecpio Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zr7 to idealny motocykl jako pierwszy. Nie za dużo mocy, względnie duża pojemność i dosyć spora waga. Bardzo Ci pomoże nabrać dobrych nawyków. Mi pomógł. Szerokości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi