Gość Marek HONDA Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Prawda jest taka że są tacy co przyjeżdzają jak na zwykły zlot i dla nich to na pewno nie ma sensu,ale są tacy co wiedzą poco jadą i tych darze wielkim szacunkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek HONDA Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Jezus zdecyduje sam czy wypada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 a idzie ominąć jakoś tą całą paradę?? klamka sprzęgła mi ciężko chodzi i boje się że w końcu z niej strzelę w jakąś armaturke :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek HONDA Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Wiara czyni cuda. :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Spocony do Jezusa, chyba nie wypada. Yuby Pan Cie kocha nawet spoconego i sfrustrowanego :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 a idzie ominąć jakoś tą całą paradę?? klamka sprzęgła mi ciężko chodzi i boje się że w końcu z niej strzelę w jakąś armaturke :icon_rolleyes: przecież można tam dojechać bocznymi alejkami, ewentualnie przed lub po paradzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 przecież można tam dojechać bocznymi alejkami, ewentualnie przed lub po paradzie dokładnie :) ja tak rok w rok robie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Szkoda sił i sprzętu na paradę. Jeśli każda jest taka jak w zeszłym roku, to ja odpuszczam. Tobik idę w Twoje ślady :buttrock: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R"urz"a Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 No witam... Z Łodzi też z 10 maszyn się wybiera na Jasną Górę.... Także i my tam zawitamy tylko żeby pogoda dopisała :crossy: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Ja nigdy nie miałem jakoś po drodze żeby tam jechać. Zawsze myślałem że to zwykły zlot. A po zdjęciach z zeszłego roku byłem zszokowany ilością maszyn. W tym roku chciałem się wybrać, tylko że ja nie bardzo wierzący jestem i nie wiem czy mnie na stosie nie spalą -,- A tak na serio to można tam zobaczyć jakieś ciekawe sprzęty ? coś dzieje się więcej prócz tych ich modłów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edek_osw Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Nie przejmuj się Niwy ja tez nie jestem jakoś specjalnie uduchowiony ale wybieram się tam tylko po to żeby zobaczyc jak wygląda ta impreza (jeżeli można to tak nazwac)bo nie chciałbym nikogo urazic,może kogoś poznac i przede wszystkim nawinąc pare kilo a jeżeli tłumy będą ogromne to zawsze można zawróci żeby nie męczyc sprzęta i siebie a w paradę tez nikt nie każe nam się pchac. Padło wcześniej od kolegi z Wadowic pytanie o wypad z małopolski nas na razie uzbierało się trzech chętnych ale jeżeli do wyjazdu dojdzie to jak najbardziej zapraszam i dam znac bliżej wyjazdu na czym stanęło :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Niektórzy jadą po prostu żeby zobaczyć maszyny, inni żeby się pomodlić. Jednak ci którzy nie przyjeżdżają tam w celach duchowych to nie powinni przeszkadzać tym drugim. Rok temu widziałem gościa co chlał piwo na Mszy, a potem wracał na moto. Jak dla mnie to brak słów. P.S. Fajnie,że jest sprawdzanie błędów automatyczne podczas pisania postów. Nareszcie ludzie się nauczą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Warka puszkowa czerwona i ubrany był w kombinezon sportowy na przecinarke jakąś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek H Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Ale czopka mógł mieć .......w 4 literach :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Warka puszkowa czerwona i ubrany był w kombinezon sportowy na przecinarke jakąś. a nie miał na kombinezonie takiego charakterystycznego napisu na Y? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi