zajc Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Tak sobie prześledziłem temat, i powiem wam że was podziwiam, bo w/g mojej oceny to trzeba mieć trochę nasrane w bańce żeby tam jechać, w sumie po nic. Modlić to się można wszędzie, jak ktoś wierzący jest oczywiście. Motocykle umęczone, wy spoceni jak świniaki, wszędzie czopery robiące korki i jakieś parady, że wyprzedzić się nie da. No ale zawsze jest to jakaś alternatywa żeby się nie najebać. :bigrazz: Ja do Częstochowy to mogę na lody skoczyć. :biggrin: Ci co na Bemowo jadą też nie są lepsi :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 szkoda, że nie kumacie klimatu całej tej wyprawy :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 szkoda, że nie kumacie klimatu całej tej wyprawy :bigrazz: Ja rozumiem jakbyście tam pieszo poszli.Przynajmniej impreza trwa ze dwa tygodnie, po drodze wypije sie morze taniego wina, wydupczy parę wiecznych dziewic z tej samej imprezy, ktoś dostanie udaru słonecznego-coś się dzieje. A tutaj? Nuuuda ,nic się nie dzieje :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Ja rozumiem jakbyście tam pieszo poszli.Przynajmniej impreza trwa ze dwa tygodnie, po drodze wypije sie morze taniego wina, wydupczy parę wiecznych dziewic z tej samej imprezy, ktoś dostanie udaru słonecznego-coś się dzieje. A tutaj? Nuuuda ,nic się nie dzieje :icon_razz: nuda jest jak się całą drogę na dwóch jedzie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Ja tam moze wpadne na chwilke, bo niedaleko bede w tamten weekend. W celu zaspokojenia ciekawosci. :) Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Tak sobie prześledziłem temat, i powiem wam że was podziwiam, bo w/g mojej oceny to trzeba mieć trochę nasrane w bańce żeby tam jechać, w sumie po nic. Modlić to się można wszędzie, jak ktoś wierzący jest oczywiście. Motocykle umęczone, wy spoceni jak świniaki, wszędzie czopery robiące korki i jakieś parady, że wyprzedzić się nie da. No ale zawsze jest to jakaś alternatywa żeby się nie najebać. :bigrazz: Ja do Częstochowy to mogę na lody skoczyć. Mariuszku, Skarbie, nikt Ci nie karze tam jechać...Polansujesz dookoła warszawskiego komina :D Daj im spokój...Niech każdy jedzie tam gdzie chce, bez zbędnych, negatywnych ocen... Formalnie chcesz się wyżyć literacko? ;) Ja tam moze wpadne na chwilke, bo niedaleko bede w tamten weekend. W celu zaspokojenia ciekawosci. :) I bardzo proszę....Jak nie będę na szkoleniu, to również śmignę wraz z grupą przyjaciół. Może gdzieś się oblookamy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Oj na pielgrzymkach to sobie można zakutasić zdrowo. :bigrazz: Szczerze, to wątpie :bigrazz: znasz to z opowieściu YUBY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Chyba nigdy nie byłeś na pieszej pielgrzymce. :bigrazz: łoj, byłęm :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrromaN Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Znacie jakieś szczegóły ?? gdzie rozpoczęcie przed samym miejscem kulminacyjnym i paradą ?? itp ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Znacie jakieś szczegóły ?? gdzie rozpoczęcie przed samym miejscem kulminacyjnym i paradą ?? itp ? a potrzebne w ogole jakieś??? Jak juz tam będzioesz to i tak wszyscy w jednym zakorkowanym kierunku będą jechac, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuciuBandit Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Witam. Wybieramy się ekipą ok 10 motocykli 18,04,2010 do Częstochowy . Wyjeżdżamy z Odolanowa koło Ostrowa Wielkopolskiego. Jeśli są jacys chętni,żeby sie przyłączyć prosze pisać na gg 1861347 lub [email protected] Im wiecej nas tym lepiej więc jakby co czekam na wiadomosc:) Pozdrawiam http://www.rajdkatynski.net/jasna_gora_2010.pdf Tu jest troszkę więcej informacji na temat rozpoczęcia sezonu na Jasnej Górze. Pozdrawiam Witam. Wybieramy się ekipą ok 10 motocykli 18,04,2010 do Częstochowy . Wyjeżdżamy z Odolanowa koło Ostrowa Wielkopolskiego. Jeśli są jacys chętni,żeby sie przyłączyć prosze pisać na gg 1861347 lub [email protected] Im wiecej nas tym lepiej więc jakby co czekam na wiadomosc:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Dokładnie. Częstochowa i Bemowo to obowiązkowy punkt sezonu dla każdej armatury. :bigrazz: Można sobie zrobić fajne nowe fotki na N.K. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 A ja coraz bardziej się zastanawiam nad tym, czy nie odpuścić i z każdą minutą jestem bardziej o tym przekonany. To co było rok temu to była już masakra, a to co będzie teraz, wolę nie myśleć. Chyba lepiej sobie w pepiki pojadę po czekoladę studencką :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Wystarczy szybciej pojechać i po skończeniu mszy poczekać troche,a nie pchać sie od razu. Pozatym można potem pojechac gdzies posmigac jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Cierpienie uszlachetnia, nawet spoconych. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi