Skocz do zawartości

Jasna Góra 18.04.2010 Rozpoczęcie sezonu

dydur
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Tak sobie prześledziłem temat, i powiem wam że was podziwiam, bo w/g mojej oceny to trzeba mieć trochę nasrane w bańce żeby tam jechać, w sumie po nic. Modlić to się można wszędzie, jak ktoś wierzący jest oczywiście.

Motocykle umęczone, wy spoceni jak świniaki, wszędzie czopery robiące korki i jakieś parady, że wyprzedzić się nie da.

No ale zawsze jest to jakaś alternatywa żeby się nie najebać. :bigrazz:

Ja do Częstochowy to mogę na lody skoczyć.

:biggrin:

Ci co na Bemowo jadą też nie są lepsi :icon_mrgreen:

szkoda, że nie kumacie klimatu całej tej wyprawy :bigrazz:

Ja rozumiem jakbyście tam pieszo poszli.Przynajmniej impreza trwa ze dwa tygodnie, po drodze wypije sie morze taniego wina, wydupczy parę wiecznych dziewic z tej samej imprezy, ktoś dostanie udaru słonecznego-coś się dzieje. A tutaj? Nuuuda ,nic się nie dzieje :icon_razz:

Ja rozumiem jakbyście tam pieszo poszli.Przynajmniej impreza trwa ze dwa tygodnie, po drodze wypije sie morze taniego wina, wydupczy parę wiecznych dziewic z tej samej imprezy, ktoś dostanie udaru słonecznego-coś się dzieje. A tutaj? Nuuuda ,nic się nie dzieje :icon_razz:

nuda jest jak się całą drogę na dwóch jedzie :icon_twisted:

Ja tam moze wpadne na chwilke, bo niedaleko bede w tamten weekend. W celu zaspokojenia ciekawosci. :)

BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce

Tak sobie prześledziłem temat, i powiem wam że was podziwiam, bo w/g mojej oceny to trzeba mieć trochę nasrane w bańce żeby tam jechać, w sumie po nic. Modlić to się można wszędzie, jak ktoś wierzący jest oczywiście.

Motocykle umęczone, wy spoceni jak świniaki, wszędzie czopery robiące korki i jakieś parady, że wyprzedzić się nie da.

No ale zawsze jest to jakaś alternatywa żeby się nie najebać. :bigrazz:

Ja do Częstochowy to mogę na lody skoczyć.

Mariuszku, Skarbie, nikt Ci nie karze tam jechać...Polansujesz dookoła warszawskiego komina :D Daj im spokój...Niech każdy jedzie tam gdzie chce, bez zbędnych, negatywnych ocen... Formalnie chcesz się wyżyć literacko? ;)

Ja tam moze wpadne na chwilke, bo niedaleko bede w tamten weekend. W celu zaspokojenia ciekawosci. :)

I bardzo proszę....Jak nie będę na szkoleniu, to również śmignę wraz z grupą przyjaciół. Może gdzieś się oblookamy :D

• 2 tygodnie później...

Witam. Wybieramy się ekipą ok 10 motocykli 18,04,2010 do Częstochowy . Wyjeżdżamy z Odolanowa koło Ostrowa Wielkopolskiego. Jeśli są jacys chętni,żeby sie przyłączyć prosze pisać na gg 1861347 lub [email protected] Im wiecej nas tym lepiej więc jakby co czekam na wiadomosc:) Pozdrawiam

http://www.rajdkatynski.net/jasna_gora_2010.pdf

Tu jest troszkę więcej informacji na temat rozpoczęcia sezonu na Jasnej Górze.

Pozdrawiam

Witam. Wybieramy się ekipą ok 10 motocykli 18,04,2010 do Częstochowy . Wyjeżdżamy z Odolanowa koło Ostrowa Wielkopolskiego. Jeśli są jacys chętni,żeby sie przyłączyć prosze pisać na gg 1861347 lub [email protected] Im wiecej nas tym lepiej więc jakby co czekam na wiadomosc:) Pozdrawiam

A ja coraz bardziej się zastanawiam nad tym, czy nie odpuścić i z każdą minutą jestem bardziej o tym przekonany. To co było rok temu to była już masakra, a to co będzie teraz, wolę nie myśleć. Chyba lepiej sobie w pepiki pojadę po czekoladę studencką :)

Cierpienie uszlachetnia, nawet spoconych.

Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa.

icon2.png