jaron1 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Witam,jak w temacie,podczas odpalania ma niepokojace dźwięki,wg mnie to rozrusznik,ale wolałbym to skonsultowac z innymi motocyklistami,może ktoś też miał taka przypadłość,z góry dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jb140 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Witam,też użytkuje Savażkę i u mnie też zaczynają się podobne odgłosy przy odpalaniu. Przypuszczam jednak że winę ponosi sprzęgło jednokierunkowe. W moim obecnie 56.5tys. km i nie wiem czy już ktoś tam zaglądał. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Bez uslyszenia tych piskow i zgrzytow, mozna sobie przypuszczac wszystko. Daj filma na jakis serwer to bedzie mozna cos blizej powiedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi