Piotrek Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Witam, W styczniu mam w planach zakup butów motocyklowych. Możecie mi polecić jakieś sklepy z Wrocławia i na Śląsku gdzie mają duży wybór w jednym miejscu i w miarę ludzkie ceny? Interesuje mnie coś w granicach 500 - 600 pln. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 w styczniu powiadasz? Tutaj masz daty bazarkow, moze wstrzymasz sie do lutego? Tak czy inaczej sezonu nie ma :) 28 lutego 2010 r. - wroclaw oldtimerbazar 07 marca 2010 r. - - katowice oldtimerbazar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Dzięki, ale i tak chyba wolę tradycyjny sklep. Bo gwarancja fajna sprawa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Na bazarach w więszości przypadków wystawiają się sklepy, więc z gwarancją nie ma problemu. A przynajmniej wybór jest wiekszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 No chyba, że tak. Dzięki, może do bazaru dozbieram więcej kasy i będzie coś ciekawszego można wyrwać. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Kurcze jasna sprawa. Również polecam wstrzymać sie do bazaru. Na tym lutowym nie byłem, nie wiem czy większego wyboru nie będziesz miał na następnym czyli.. w czerwcu? Tam jest meksyk totalny jeśli chodzi o wybór obuwia :) Mierzyłem mnóstwo bucików i wtedy też mam zamiar zanabyć dla siebie, też w nowym 2010 roku :) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 25 kwietnia 2010 r. jest kolejny. Ale to za długo, bo już sezon powoli będzie się zaczynał, a chciałbym wystartować w nowych laćkach :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 (edytowane) AMARA Z.H. PL. NOWY TARG 24 50-142 WROCŁAW W tym sklepie kupowałem moje Sidi Vertigo tak więc Polecam Mają konto na allero nick buty_trekkingowe TREKKER SP.ZO.O. UL. WROCŁAWSKA 10 55-095 DŁUGOŁĘKA Ten też jest obok wrocławia byłem tam kilka razy ale nic nie kupowałem więc nie moge nic o nim powiedzieć. A co do motobajzlu to czesto przyjeżdżają tam sklepy i o gwarancje się nie martw. PZDR Edytowane 3 Stycznia 2010 przez Vivaldi_V1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Coś może znajdziesz : YAMAHA WROCŁAW ul.Zegiestowska(przy Armi Krajowej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 skoro adresy, to wiem, że na Łokietka jest motobiker czy coś takiego. w pol-motorsie na kamiennej może też coś być. tylko cenowo to tam raczej bez skrupułów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi