samolot Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Chce nabyć Volkswagena Polo IV generacji. Niestety u mnie w Białymstoku znalezienie takiego modelu w przyzwoitym stanie i korzystnej cenie graniczy z cudem. Wiem, że związane jest to z niskimi zarobkami w naszym regionie i oddaleniem od granicy z Niemcami. Poszukuje Polo pow 2002 roku produkcji najchętniej z silnikiem 1.4 16V benzyna lub 1.9 SDI. Cena jaką oferuje to maksymalnie 20 tys zł. Najchętniej nabyłbym auto od I właściciela, serwisowane w ASO i bezwypadkowe i żadnych napraw lakierniczych. Jeśli widział ktoś takie autko, ma w posiadaniu, zna kogoś kto taki samochód posiada to proszę o namiary. Tylko nie piszcie ze na Allegro jest pełno. Jeździłem już po Polsce, właściciele przez telefon zapewniali ze bezwypadkowe a już pod maską były ślady wspawywanego błotnika, czujnik grubości lakieru szalał od szpachli itd. Szkoda mojego paliwa, czasu i nerwów, żebym jeździł po Polsce w ciemno. Na osobę która znajdzie mi AUTO KTÓRE NABĘDĘ czeka nagroda pieniężna do ustalenia Cytuj Komar 2320 > WSK 125 > CBR 600F2 > CBR F4I SPORT > Kymco Active > YBR 125 > CBR 600RR PC 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Kolego tylko nie 1.4l , u mnie w firmie szef kupił 3 takie polo i wszystkie 3 maja silniki do wymiany, z tymi silnikami jest jakiś problem przy wymianie rozrządu przy 50tyś, po prostu mechanicy nie mogą sobie z tym poradzić i kwalifikują silnik do wymiany. My serwisujemy u Lellka w Opolu. A więc jakiegoś diesla lub 1.6l. Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Słyszałeś dzwon ale nie wiesz gdzie on! Prawda, że niektóre silniki 1.4 16V miały jakieś problemy z odmą ale likwidowano je w ramach gwarancji zawsze wtedy gdy się pojawiały. Nie ma to nic wspólnego z układem rozrządu i w żadnym wypadku nie jest konieczna wymiana silnika. Silnika 1.6 w tej generacji Polo nie montowano. Cytuj Komar 2320 > WSK 125 > CBR 600F2 > CBR F4I SPORT > Kymco Active > YBR 125 > CBR 600RR PC 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Dzięki Samolot, mój szef się ucieszy Twoją opinią na tem temat. Ciekawe co na to mechanicy, którzy zakwalifikowali te silniki do wymiany, ale myśle ,że wiesz lepiej. Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi