V12 Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 chyba mnie szlag trafiZałożyłem nowy napęd did vx kupiony w sklepie za 350 zł nie na allegro . Zebatki sunstar . I co jest nie równo wyciągnięty juz nie wiem co może byc nie tak centrowanie zębatki ?? nie wygląda żeby jajowato chodziłapozdr Cytuj RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Łańcuch zawsze wyciąga się nie równo. Są takie które wyciągają się mniej i takie które więcej ale zawsze nie równo. Styl jazdy ma też na to wpływ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V12 Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Ale ten łańcuch wyjęty z pudełka moze z 50 km zrobione delikatnie, Jutro zabieram się za tylnia zebatkę bo zdaje się minimalnie odstaje Cytuj RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 (edytowane) chyba mnie szlag trafiZałożyłem nowy napęd did vx kupiony w sklepie za 350 zł nie na allegro . Zebatki sunstar . I co jest nie równo wyciągnięty juz nie wiem co może byc nie tak centrowanie zębatki ?? nie wygląda żeby jajowato chodziłapozdrPrawdopodobnie masz niecentrycznie zrobioną zębatkę, przed jej zdjęciem sprawdź czy nie ma ,,bicia,,. Kumpel kupił do 350 ts nową zębatkę z zabierakiem i za cholerę nie mógł wyregulować naciągu łańcucha i okazało się że oś obrotu nie pokrywa się z osią symetrii zębatki... :banghead: Edytowane 18 Maja 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V12 Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 No właśnie bicia nie zauwazyłem a sprawdzałem bardzo dokładnie Cytuj RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V12 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Ogarnięte. Odkręciłem i idealnie ustawiłem tylną zębatkę. Tak że warto sie jej przyjrzeć kiedy łańcuch jest nie równypozdr Cytuj RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi