PC800 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 (edytowane) Witam. Poszukuję świadków wypadku z dnia 11 września 2009 w Ząbach o godzinie 8,30 na skrzyżowaniu ulic Ks. Skorupki i Wiosennej w szczególności 2 motocyklistów z Krakowa oraz z Wołomina udzielających mi pomocy. kontakt 600 35 11 34 Obecnie napisałem zażalenie na postanowienie prokuratury która to umorzyła postępowanie. Po napisaniu pisma sprawa za pośrednictwem prokuratury trafiła do sądu celem ponownego rozpatrzenia. Sprawca w swym zeznaniu napisał że udzielił mi pomocy zresztą świadek również. A pomocy udzielali mi tylko i wyłącznie owi motocykliści. Proszę o pomoc. Edytowane 21 Grudnia 2009 przez PC800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Mogłeś chopie chociaż spisać ich numery telefonów w razie W... życzę powodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Mogłeś chopie chociaż spisać ich numery telefonów w razie W... życzę powodzenia... jasne. a zapytałeś autora tematu w jakim był stanie PO WYPADKU?! akurat jak mu udzielali pomocy miał czas myśleć o telefonach :banghead: nie masz nic do powiedzenia, to udzielaj się przy piwie... jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 jasne. a zapytałeś autora tematu w jakim był stanie PO WYPADKU?! akurat jak mu udzielali pomocy miał czas myśleć o telefonach :banghead: nie masz nic do powiedzenia, to udzielaj się przy piwie... jsz W takim jak sądzę, pełnej świadomości, skoro wiedział kto mu pomagał i skąd byli. Mnie jak roz*ebał samochód i byłem potrzaskany jak śmieć wyobraź sobie, że nawet zdążyłem na telofonie zapisać numery rejestracyjne bo Panowie postanowili pojechać. Więc wara :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Jak pomagałem motocykliście po ciężkim wypadku i chłopak zupełnie nie ogarniał co się działo to wbiłem mu w telefon swój numer komórki i zadzwoniłem do niego sam po wypadku. Wydukał adres, pokazał gdzie ma telefon. Odwieźliśmu mu zgruzowany sprzęt do chaty, jak się ogarnął to zadzwoniłem. Pomogłem mu o tyle, że miałem foty z miejsca wypadku (bardzo dużo fot) a potem na podstawie tych zdjęć ubiegał sie o odszkodowanie od Zarządcy drogi. Czasami wystarczy choć trochę logicznie pomyśleć. Ofiara jako ofiara może nie ogarniać w stresie, my możemy, wręcz musimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC800 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 No cóż nie sądziłem że zeznania ich będą mi potrzebne. Podjechali po zdarzeniu a jak okazało się to sprawca zeznał że mi udzielał pomocy łącznie ze świadkiem który to zeznał że bokiem motocykla uderzyłem w przód samochodu. I po to są mi potrzebne zeznania tych kolegów którym zresztą serdecznie dziękuję. Bo nie pamiętam czy im podziękowałem. A po drugie to tylko pozostaje mi ubolewać nad faktem jakim słownictwem zwracamy się do siebie. Dziwimy się kierowcom samochodów że nas tak traktują a sami się o to prosimy używając słów między sobą typu WARA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Jak panowie byli z Krakowa to napisz na forum Grupa Południe. Masz większe prawdopodobieństwo trafić na nich tam, niż na tym forum. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC800 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Jak panowie byli z Krakowa to napisz na forum Grupa Południe. Masz większe prawdopodobieństwo trafić na nich tam, niż na tym forum. Dzięki za podpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 przekazałem posta na pmk, też forum krakowskie, ale na razie bez odzewu jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC800 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 przekazałem posta na pmk, też forum krakowskie, ale na razie bez odzewu jsz Wielkie Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi