Wiesioo Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Witam Poszukuje ksiazek na temat mechaniki silnikow 2t i 4t , w szczegolnosci motocyklowych. Moga byc po angielsku , szukalem w google ale slabo mi idzie wiec moze ktos juz kupowal , albo wie gdzie kupic. Z gory dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Proponuję abyś zadał pytanie Adamowi M. lub Piotrowi Dudkowi, powinni wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 HONDA COMMON SERVICE MANUAL Poszukaj tego w necie a będziesz zadowolony mimo że to straszny staroć. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Mam o mechanice 2t z lat 70tych i MZ TS 250 oraz WSK 125 manual. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Właśnie, przecież możesz ściągnąć serwisówkę np. mojego Bladego, tam jest wszystko :wink: Jak by co www.fireblade.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi