adaho800 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 (edytowane) Mam tu takie zdjęcie które było na allegro własnie z piórnikiem ale czy jemu się ocierało to tego niewiem.Jak chcesz moge przesłac fotki tylko podaj maila bo inaczej niewiem jak go pokazac. Ja piórnika niemam ale jak chcesz zobaczyc jakie mam mocowanie do lightbara zrobione to wejdź sobie na PolskaJazda.pl tam mam swoją galerie :smile: Edytowane 19 Grudnia 2009 przez adaho800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariuszswitala Opublikowano 19 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 [email protected] No ty to masz zrobione profesjonalnie, ja niestety takiego talentu nie mam :), bardzo fajne moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariuszswitala Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Może wiecie gdzie się uzupełnia płyn chłodzący, bo minimalnie widzę że muszę dolać pod bakiem widzę że jest wlew płynu, ale także pod osłoną z dołu lewą tą chromowaną także jest zbiorniczek z tym płynem i jest tam przedziałka min i max. W którym miejscu to dolewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho800 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Ja to dolewałem na dole z tej lewej strony , a pod bakiem ? sam niewiem czy mam jeszcze cośik takiego.Jak bede w garazu to aż sobie spoglądne :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Dolewa się na dole.U góry jest wlew do chłodnicy i tamtędy zalewa się układ przy wymianie płynu. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho800 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Witam I pozdrawiam. Jakoś tak patrze od dłuższego czasu i zdziwienie nikt nic nie robi przy swoich maszynach albo wszystko gra . Ja tam teraz bawie się z elektryką ,zmieniam sposób włączania lightbarów bo wcześniej miałem podłączone pod główną lampe. A teraz kiedy chce to zapalam. Tak się bawiąc rozładowałem sobie akumulator bo wariowały kontrolki i sam juz nie wiedziałem czy dobrze podłączyłem ale jutro sprawdze po naładowaniu baterii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho800 Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Mam teraz pytanie do tych co mają podłączone lightbary z mozliwośćią przejśćia światła z krótkiego na długie. Ja mam teraz tak, że w momencie przejśćia z krótkich na długie świeci mi światło krótkie z długim , a ma być tak żeby krótkie zgasło a zaświeciło długie, czyli co trza założyć , jakiś przekaźnik czy jak ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Masz coś źle podłączone.Światło krótkie powinno zgasnąć przy zmianie na długie.Układ lightbarów jest układem dodatkowym i nie powinien wpływać na światła główne.Prawdopodobnie ktoś źle podłączył lightbary. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho800 Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Mam wersje amerykańską , po włączeniu zapłony odrazu zaświeca się główna lampa i światło krótkie gaśnie na przejśćiu z długimi ,więc jest git tak jak ma być.Lightbary sobie włanczam sam kiedy chce poprzez zamontowany dodatkowy włącznik.A teraz tak mam podłączone-krótkie pod włącznik dodatkowy a długie spod kostki z długich od lampy głównej.Więc co trza zrobić aby było to przejśćie w lightbarach z krótkich na długie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekk Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 (edytowane) Witam, Zuzie zakupiłem pod koniec zeszłego sezonu kolejny zbliża się wielkimi krokami i mam pytanie czy ma ktoś/używa stojaka takiego jak ten na zdjęciu nie chciałbym do wymiany oleju podstawiać go jakimiś klockami Bartek poprawiłem post Edytowane 25 Lutego 2014 przez Bartekk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 link do allegro źle skopiowany, przerzuca na stronę główną. a co do wyboru stojaka, to polecam dużą dyskusję w dziale co, jak kupić - przynajmniej do sklepów i zdjęć linki powinny być aktualnejsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słoma Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Witam, Zuzie zakupiłem pod koniec zeszłego sezonu kolejny zbliża się wielkimi krokami i mam pytanie czy ma ktoś/używa stojaka takiego jak ten na zdjęciu nie chciałbym do wymiany oleju podstawiać go jakimiś klockami Bartek poprawiłem post ja używam od kilku lat do smarowania łańcucha w MT-01 , stojak jest bardzo delikatny , Yamaha wazy kolo 250 kg , stojak ją utrzymuje , ale drugi raz bym go już nie kupił , nadaje sie do lekkiego motocykla tylko , moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin501 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 witam.mam pytanie czy w waszych volusiach też tak często włancza się wentylator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio61 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 w moim c50t tak....nie lubi drań stać w korku widzę że Voluśki tak mają mamy w grupie trzy i wszystkie się lekko przegrzewają..pozdrawiam B61. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin501 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 może macie jakiś pomysł jak to ulepszyć? u mnie jest już zdemontowany termostat lecz to nic nie dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi