ElViajero Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Łomatko :icon_eek: Ale się nas namnożyło :icon_rolleyes: Kto to poprowadzi :icon_question: Zgodnie z art. 32.1. w wersji skróconej, przypominam, że liczba motocykli w kolumnie nie może przekraczać dziesięciu, czyli dzielimy się na chorągwie po dziesięć maszyn każda. Jak będzie po dwanaście to też nic się nie stanie. Zgłoszonych nowych kandydatów na wypraw dopisuję. Gratuluję odwagi :icon_twisted: Co do podziału na choragwie, to ja prowadzę najsłabszą i najwolniejszą - przyzwyczajenia z tylnego siodełka budzą we mnie strach przed przekraczaniem 120 km/h :crossy: Pozostałych chorążych wyznaczę na odprawie w miejscu zbiórki. Na razie składam do rozpatrzenia kandydatury: - st.chor. Drzewulec - st.chor mla Spocznij! HKK Ja jako świeżak, piszę się do tej najwolniejszej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 (edytowane) To nie będzie łatwe, Kamandir. Jak już nie mogę z Wami jechać to chciałem chociaż spotkać się w Krakowie czy odprowadzić do granicy - ale teraz to się już boję ;) Potrzebujesz nie tylko chorążych ale i kwoki 'na tył'... Edytowane 12 Stycznia 2010 przez mario33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 dla poczatkujacych pare rad http://www.sunsethog.com/groupRiding.html http://www.scrc.pl/index.php?s=16#4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 wrruuummmm (...)Zgodnie z art. 32.1. w wersji skróconej, przypominam, że liczba motocykli w kolumnie nie może przekraczać dziesięciu, (...) zaraz zaraz.... czy to znaczy że jeśli jadę sobie na wycieczkę.. i doganiam grupę motocyklistów... i jest ich 10, ale mi się nie chciało liczyć... i zatrzyma wszystkich władza to będzie mańdat? za to że jest więcej niż 10 po kolei??? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElViajero Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 wrruuummmmzaraz zaraz.... czy to znaczy że jeśli jadę sobie na wycieczkę.. i doganiam grupę motocyklistów... i jest ich 10, ale mi się nie chciało liczyć... i zatrzyma wszystkich władza to będzie mańdat? za to że jest więcej niż 10 po kolei??? :icon_twisted: Wiesz kiedyś była reguła (za czasów Milicji), że więcej nie 3 to banda ... nie raz nas spisali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Monaby tez od razu podac predkosci przelotowe kazdej grupy, to ludzie by sobie wybrali najbardziej dopasowana do ich stylu jazdy. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElViajero Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 dla poczatkujacych pare rad http://www.sunsethog.com/groupRiding.html http://www.scrc.pl/index.php?s=16#4 Dzięki. Super porady :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Monaby tez od razu podac predkosci przelotowe kazdej grupy, to ludzie by sobie wybrali najbardziej dopasowana do ich stylu jazdy. Dokładnie a więc: Kto sie pisze na przelotową 140-180 km/h? :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Dokładnie a więc: Kto sie pisze na przelotową 140-180 km/h? :biggrin: Ja :) Srodek zakresu dla mnie idelany. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 wrruuummmm Dokładnie a więc: Kto sie pisze na przelotową 140-180 km/h? :biggrin: :clap: łezka się w oku zakręciła... będzie szybciej niż do Lwowa? :notworthy: ale na listę jeszcze się nie zapisuję. :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Ja :) Srodek zakresu dla mnie idelany. Też tak uważam ..... nie ma co podróżować cały dzień :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek78 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 (edytowane) Dokładnie a więc: Kto sie pisze na przelotową 140-180 km/h? :biggrin: Taka przelotowa to się małym dl-em trzyma a nie B 1,2 jak się nie ma zamiaru jechać cały dzień :icon_razz: Wszystkie znaki wskazują ze pojadę, jako ze wypad ma być relaksacyjny, wpisał bym się w grupę do 140 ;] Lista chętnych Budapeszt 2010 1. drzewulec - nocleg - hotel (ale dostosuje się do większości) 2. Klaudio - nocleg - hotel (ale jak wyżej) 3. Arturo vel ElViajero - hotel (ale jak wyżej) 4. Marina -hotel, motel 5. cezsek - nocleg - pod dachem (ale dostosuję się) 6. -lisio- - nocleg - pod dachem (ale dostosuję się) 7. Jaro - hotel (ale dostosuję się do innych ) 8. Igor - wykwintność na styku z luksusem, z widokiem na morze 9. Sadek - pod dachem 10. Sadkowy Plecak j.w. 11. Artik523 - nocleg-pod dachem 12. Rebel - nocleg jak twardziel, pod namiotem...na pochybel mientkim pałkom 13. Niunia - nocleg pod dachem (ale jak wyżej....) i od razu piszemy się na wypad do Opery... 14. mla j.w. 15. Topolevsky - pod gołym niebem przy płomieniach ogniska, ewentualnie wigwam 16. Orzel - jeżeli z plecaczkiem, to tylko pod dachem 17. Orłowy Plecak j.w. 18. Yuby - człowiek renesansu. Mam nadzieje że będziemy powoli jechać, i mi żona pozwoli. (Dach) 19. Mars - hotel lub camping 20. Tango - nocleg pod dachem 21. Asia j.w. 22. Ever von Białystok - tfardziel 23. Komandir - delikatny jestem, więc pod dachem 24. Komandirowa - tfardzielka, ale zagonię pod dach. 25. G_onzo - pod dachem (ale dostosuję się) 26. Horoś pod dachem 27. Gosia j.w 28. Kiler. Nocleg ??? w sumie mi bez różnicy . Tak jak jak większość 29. Jabbar – chętnie pod dachem ale w razie czego dam radę pod gwiazdami 30. Oscar - dach raczej, ale jak nie bedzie wyjscia to i namiot sie postawi 31. Gladius- dach, ale namiotem też nie pogardze 32. Grzesiek78 - dach, ale namiot tez da rade Edytowane 12 Stycznia 2010 przez grzesiek78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Porobiło się nie ma co. Piszę się na chorążego. Obsługę mapy i GPSa mam opanowaną, parę grup prowadziłem, więc temat ogarniam. Zgadzam się, że powinien być zamykający, który zna trasę i w razie czego dojedzie ze zgubami. Pozdrawiam. Sadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot17 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Lista chętnych Budapeszt 2010 1. drzewulec - nocleg - hotel (ale dostosuje się do większości) 2. Klaudio - nocleg - hotel (ale jak wyżej) 3. Arturo vel ElViajero - hotel (ale jak wyżej) 4. Marina -hotel, motel 5. cezsek - nocleg - pod dachem (ale dostosuję się) 6. -lisio- - nocleg - pod dachem (ale dostosuję się) 7. Jaro - hotel (ale dostosuję się do innych ) 8. Igor - wykwintność na styku z luksusem, z widokiem na morze 9. Sadek - pod dachem 10. Sadkowy Plecak j.w. 11. Artik523 - nocleg-pod dachem 12. Rebel - nocleg jak twardziel, pod namiotem...na pochybel mientkim pałkom 13. Niunia - nocleg pod dachem (ale jak wyżej....) i od razu piszemy się na wypad do Opery... 14. mla j.w. 15. Topolevsky - pod gołym niebem przy płomieniach ogniska, ewentualnie wigwam 16. Orzel - jeżeli z plecaczkiem, to tylko pod dachem 17. Orłowy Plecak j.w. 18. Yuby - człowiek renesansu. Mam nadzieje że będziemy powoli jechać, i mi żona pozwoli. (Dach) 19. Mars - hotel lub camping 20. Tango - nocleg pod dachem 21. Asia j.w. 22. Ever von Białystok - tfardziel 23. Komandir - delikatny jestem, więc pod dachem 24. Komandirowa - tfardzielka, ale zagonię pod dach. 25. G_onzo - pod dachem (ale dostosuję się) 26. Horoś pod dachem 27. Gosia j.w 28. Kiler. Nocleg ??? w sumie mi bez różnicy . Tak jak jak większość 29. Jabbar – chętnie pod dachem ale w razie czego dam radę pod gwiazdami 30. Oscar - dach raczej, ale jak nie bedzie wyjscia to i namiot sie postawi 31. Gladius- dach, ale namiotem też nie pogardze 32. Grzesiek78 - dach, ale namiot tez da rade 33.Kojot-Dach,ale się dostosuję Mam nadzieję,że weźmiecie nowego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Taka przelotowa to się małym dl-em trzyma a nie B 1,2 jak się nie ma zamiaru jechać cały dzień :icon_razz: No Ja mówiłem o średniej ale OK :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi