jerzyk7 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Czołem. Mam pomysł na drogę powrotną. Otóż można wracając zajechac do Bochni i zejść pod ziemię, soli nazbierać. Alternatywą jest Muzeum Browarnictwa w rzeczonym mieście i ładny rynek. Natomiat niedziela 25 kwietnia jest dniem święcenia motocykli na Jasnej Górze, co daje pretekst do wizyty w Częstochowie. Czyli: - środa wieczorem wyjazd z Warszawy do Krakowa :crossy: - czwartek rano zbiórka chorągwi i wyjazd do Budapesztu :crossy: - czwartek w południe zajęcie Budapesztu i rozpoczęcie turystyki pieszej :flesje: - piątek od rana do wieczora turystyka piesza :flesje: - sobota rano wyjazd do Bochni: kopalnia :eek: muzeum :icon_eek: nocleg :cool: - niedziela rano msza na Jasnej Górze, - niedziela po mszy rozjazd do domów :notworthy: Czekam na wnioski i propozycje. HKK Mały OT.Muzeum browarnictwa znajduje się w Brzesku.15km od Bochni. 25.04 jest rozpoczęcie sezonu motocyklowego w Małej/kierunek na Rzeszów jakieś 80km od Brzeska.Jest to drugie co do wielkości rozpoczęcie, po Częstochowie.Polecam,warto trochę dołożyć km.A co do rzeczonej ,to Częstochowa jest bodajże 18.04.Chyba że się coś zmieniło w dosłownie ostatniej chwili,ale pewnie bym o tym wiedział.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 (edytowane) Mario, do Ciebie apeluję osobiście - zmień sobie i nie tylko sobie plany na kwiecień i powoli zacznij się pakować. Nie bądź taki spryciul, forum AT ma zdaje się zlot tydzień później... A ADVRider własnie wtedy... :banghead: Notabene zmieniłbyś już ten złom na jakiś porządny motocykl ;) Ale jak Spławik jedzie to... zaczynam się łamać :icon_mrgreen: Wężykiem panowie wężykiem :crossy: A że Wzgórze Gellerta się poznało wcześniej to opcja z kelnerkami brzmi.... no właśnie :notworthy: Edytowane 23 Grudnia 2009 przez mario33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Mały OT.Muzeum browarnictwa znajduje się w Brzesku.15km od Bochni. 25.04 jest rozpoczęcie sezonu motocyklowego w Małej/kierunek na Rzeszów jakieś 80km od Brzeska.Jest to drugie co do wielkości rozpoczęcie, po Częstochowie.Polecam,warto trochę dołożyć km.A co do rzeczonej ,to Częstochowa jest bodajże 18.04.Chyba że się coś zmieniło w dosłownie ostatniej chwili,ale pewnie bym o tym wiedział.pozdr Dzięki. Weźmiemy pod uwagę :buttrock: W Częstochowie byłem już kilka razy, więc chętnie odwiedzę inne sanktuarium, zaś do Brzeska też bym zajechał :flesje: HKK Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Mam nadzieję, że mysza i pokropek nie są obowiązkowe? :icon_twisted: pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 (edytowane) Ja bym wstępnie się pisał na wyprawę. Mam nadzieję na wczesną wiosnę i to, że będę miał okazję popracować nad techniką jazdy. W przeciwnym wypadku będę się zabierał z chorągwią rowerzystów. Edytowane 23 Grudnia 2009 przez -lisio- Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Ja bym wstępnie się pisał na wyprawę. Mam nadzieję na wczesną wiosnę i to, że będę miał okazję popracować nad techniką jazdy. W przeciwnym wypadku będę się zabierał z chorągwią rowerzystów. Pojedziesz w chorągwi Absolwentów Nowych Ciężkich :crossy: Zapraszam :buttrock: A tu mamy namiary na jeden z punktów turystyki pieszej: http://www.youngtimer.pl/board/viewtopic.php?id=5708 Zabytkowe Ikarusy :lalag: Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Ja bym wstępnie się pisał na wyprawę. Mam nadzieję na wczesną wiosnę i to, że będę miał okazję popracować nad techniką jazdy. W przeciwnym wypadku będę się zabierał z chorągwią rowerzystów. W tej samej chorągwi to i ja bym się musiał poruszać.Chyba że jest jakaś chorągiew motorowerzystów ;) Obserwuje temat,na razie nie chce sie dopisywac....bo nie wiem co bedzie jutro a co dopiero w 2010 :) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek78 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Powiem Ci Tomasz ze kusisz tym wyjazdem mocno :) chętnie bym się wybrał, ale wszystko zależy jak się w nowym roku poukłada. Mam nadzieje ze w końcu uda się jakiś wspólny wypad zaliczyć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOROŚ Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Tomku do kiedy trzeba się zdecydować na ten wypadzik ? Jak wygląda sprawa noclegów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Korepetycje z przedmiotu "podryw na wyjeździe", dla początkujących uczestników wyjazdu, prowadzi Rebel z Baryłem. Zaliczenia u Andrzeja Gwiazdy :lalag: Zostałem przywołany do tablicy przez Kamandira więc czuję w obowiązku :bigrazz: Obserwuje temat :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ever Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Białystok zameldowany. W co najmniej jednoosobowym gronie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 wrruuummmm proponuję rozpatrzeć dodatkowy punkt programu :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElViajero Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Ja też się pisze, a co mi tam :) Mam nadzieję że 'imbryk' będzie gotowy do kwietnia wymiana łożysk główki ramy, linek sprzęgła gazu prędkościomierza, zdobycie bocznych stelaży pod kufry + kufry, zestawu napędowego itp. Ale to na warsztacie się zrobi :) Tylko, że ja gringo więc szybko nie polecę :) Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Czołem. Co do noclegu, to moja propozycja wygląda następująco: - musimy mieć choćby zgrubną listę uczestników wyjazdu, - każdy widniejący na liście deklaruje, czy chce spać pod namiotem czy pod dachem, - nie mam jeszcze rozeznania, co do kosztów noclegu w Krakowie, Budapeszcie, Bochni. Zatem prosze o nadsyłanie propozycji noclegów, biorąc pod uwagę możliwośc przyjęcia wiekszej liczby osób przez dane miejsce. W Wilnie było komfortowo, gdyż Przemek namierzył Dom Polski, który nie tylko pomieścił nas w sporej liczbie, ale dał zamknąć motocykle na noc na podwórzu. Działajmy! HKK Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Lista chętnych Budapeszt 2010 drzewulec - nocleg - hotel (ale dostosuje się do większości :smile: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi