ONLY VTWIN Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Siema. Przerabiam trochę moją marude. tak wyglądał jak go kupiłem http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...78098bf476.html tak wygląda teraz http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...9075cdb5ce.html tak będzie wyglądać na sezon 2010 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...a82a9f65ce.html Co do sezonu 2010, może mi ktoś podpowie jak wykonać takie siedzenie? Będą potrzebne dodatkowe przeszycia, żeby skóra się ułożyła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Siedzenie profiluje się z gąbki a skórę przykleja do niej i naciąga pod spód. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ONLY VTWIN Opublikowano 12 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 dziękuję :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Tak się zastanawiałem dlaczego pomalowałeś silnik, po chwili dopiero zauważyłem że tam jest silnik od GSX400. :banghead: Patrzę na ostatnią fotkę i ciągle coś mi nie pasuje. Chyba większe kółko z przodu by się przydało. Może chcesz kupić sexy wydeszki? Wystawiłem aukcję, skończyła się ale pajac się rozmyślił i nie chce tych wydechów więc są ponownie na sprzedaż. :banghead: Stówka + przesyłka i są Twoje. :biggrin: http://allegro.pl/item845720276_wydechy_ch...ley_custom.html Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azmadan Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 qurim... jak można to ja bym mu chętnie podkupił te wydechy... = też do Maraudera ... ale dużego ;-D Cytuj Jedni wolą Harleya i cycate blondynki... inni motocykle japońskie i ciasne... nazwijmy to...hmmm... winkle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ONLY VTWIN Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 (edytowane) Qurim, wiem, że mój wydech jest ujowy, ale na takich jak pokazałeś prawie wszyscy jeżdżą :bigrazz: wolę sobie zrobić własne :icon_mrgreen: co do koła- 16tka styknie, za rok i tak jakiegoś sporciaka będę szukał. No chyba, że się jakaś dyńka albo softail trafi :flesje: a silnik, to 250. Edytowane 16 Grudnia 2009 przez ONLY VTWIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 :biggrin: Miałem je zakładać do HD ale są za małe. W rzeczywistości to wielkością są jakieś 40% oryginalnych wydechów więc lipa. Pięknie gadają bo przymierzałem ale nawet ich nie widać pod kuframi. :banghead: Marzy mi się stworzyć wydeszki a`la Boomcans, bo nikt już ich nie robi a są potężne i dźwięk gicik. :buttrock: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ONLY VTWIN Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 łłłłuuuuuu, niezły basior! jak byś robił? arkusz blachy o kształcie trapezu byś zwijarką potraktował, potem pospawał od spodu? Takie boomcansy chyba są puste w środku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 (edytowane) Tia. Arkusz blachy zwinąć, spawnąć i zapolerować. Najlepiej z gatunkowej stali. Wewnątrz jakieś przegrody bym dał, tak na połowie długości lub mniej, a końcowa część potęgowałaby częściowo wytłumiony dźwięk. Boomcans mają regulowane wkładki wewnątrz. Jakby były puste to by nieźle huczały z takim megafonem. :icon_mrgreen: :buttrock: Czytałem opinie ludzi o tych rurkach, ogólnie są git tylko że łatwo je można przytrzeć w zakrętach. Myślę że zrobiłbym trochię mniejszą wersję, chociaż o 1" średnicy mniej lub pobawić się z mocowaniem bliżej osi motocykla. Electra z klipu to prawie taka sama jak moja. Mam inny kolor i nie mam pedalskiego futra na siedzeniu. :icon_mrgreen: Na liście obok jest klip tego moto podczas jazdy jak licznik przewija się z 99.999 na 0 miles. :clap: Edytowane 17 Grudnia 2009 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ONLY VTWIN Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Oglądałem Twoją elke. 100 000 mil to chyba nie problem dla takiej :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Ta z klipu to nie moja. Moja ma dopiero 76k mil. :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ONLY VTWIN Opublikowano 19 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 wiem, ze nie Twoja. Twoja jest beżowa. i nie ma takiego pedalskiego futra na kanapie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi