Przemek PbS Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Wlasnie pisze do wystawiajacych aukcje na allegro i zaden nie ma, to po cholere w opisach aukcji pisza wymienne slidery... Wymienne to moze i sa, ale i tak ich nie ma :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 (edytowane) A co powiecie o SMX Plus, model 2011? Może jakiś użytkownik starego modelu miał okazję testować i podzieli się wrażeniami? Warto dopłacać za najnowszy model? Ja dzisiaj mierzyłem i w sumie zajebiste, sztywno trzymają stopę, ale nic więcej powiedzieć nie mogę. Edytowane 25 Lipca 2011 przez MSI Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Używam SMX Plus 3 sezon i nie mogę o nich złego słowa powiedzieć. Faktem jest, iż na początku zamek doprowadzał mnie do białej gorączki ale posmarowanie świeczką i trochę wprawy wyeliminowały ten problem. Zabawne są opinie ludzi, którzy jako wadę wymieniają skrzypienie. Ja podczas jazdy nic takiego nie słyszałem. Te buty nie zostały stworzone do chodzenia. Pewnie niedługo ktoś napisze, że podczas maratonu odciski mu się porobiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 (edytowane) Używam SMX Plus 3 sezon i nie mogę o nich złego słowa powiedzieć. Faktem jest, iż na początku zamek doprowadzał mnie do białej gorączki ale posmarowanie świeczką i trochę wprawy wyeliminowały ten problem. Zabawne są opinie ludzi, którzy jako wadę wymieniają skrzypienie. Ja podczas jazdy nic takiego nie słyszałem. Te buty nie zostały stworzone do chodzenia. Pewnie niedługo ktoś napisze, że podczas maratonu odciski mu się porobiły. Te nowe właśnie już nie skrzypią, ale dla mnie to też kompletnie nie ma znaczenia :) .A masz rozmiar dopasowany, bez luzu, czy kupiłeś z delikatnym luzem? Bo mam spory dylemat. Przymierzałem 41 oraz 42, no i 42 ma trochę luzu, jak idę to trochę czuję przy pięcie jak się but unosi. Natomiast 41 dopinam, jest sztywno, ale but dobrze przylega w każdym miejscu i palców nie ugniata, troszkę tylko stopę na wysokości śródstopia. Nie wiem czy brać poprawkę na to, że but może się rozbić na stopie, czy na to, że w ciepłe dni stopa spuchnie i wtedy luz się przyda... Edytowane 26 Lipca 2011 przez MSI Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Kocham te buty :wub: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Kocham te buty :wub: Bo nie miałeś na nogach oxtar tcs evo ;) Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Bo nie miałeś na nogach oxtar tcs evo ;) Jestem dzieckiem Alpiny. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Fajna recenzja modelu 2011. Zamówiłem je. Jak poużywam to coś o nich napiszę. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Fajna recenzja modelu 2011. Zamówiłem je. Jak poużywam to coś o nich napiszę. Szkoda, że nie tak ładne jak stare SMX'y :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Szkoda, że nie tak ładne jak stare SMX'y :icon_rolleyes:Dla mnie nowe wyglądają dużo lepiej, rzecz gustu :) . Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 (edytowane) Te nowe właśnie już nie skrzypią, ale dla mnie to też kompletnie nie ma znaczenia :) .A masz rozmiar dopasowany, bez luzu, czy kupiłeś z delikatnym luzem? Bo mam spory dylemat. Przymierzałem 41 oraz 42, no i 42 ma trochę luzu, jak idę to trochę czuję przy pięcie jak się but unosi. Natomiast 41 dopinam, jest sztywno, ale but dobrze przylega w każdym miejscu i palców nie ugniata, troszkę tylko stopę na wysokości śródstopia. Nie wiem czy brać poprawkę na to, że but może się rozbić na stopie, czy na to, że w ciepłe dni stopa spuchnie i wtedy luz się przyda... Jak mierzyłem buty rozmiar 43 był na styk. Wziąłem 44 i jest idealnie. Jak dobrze zwiążesz wewnętrzny but noga nie ma prawa latać. Edytowane 1 Sierpnia 2011 przez gargamel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi