jeszua Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 ... że zacytuję kolegów po sąsiedzku: z tym składem należy się liczyć ;> żeby nie było tylko OT: MGH poleca miejscówkę jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigboykr Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Przez Barwinek będziemy jechać w niedzielę (powrót przez Słowację) można przy okazji zobaczyć... coś czuję, że niedzielny powrót skrócimy bo nam dnia nie starczy ;) jeszcze obowiązkowy paśnik na Słowacji musi być :D Cytuj http://bigboykr.blogspot.com/ się powoli uzupełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Hmmm.... coś mi ten skład przypomina ;D Zacny skład i tyle ;). Choć faktycznie tyle osób się odgrażało, że pojedzie a tu cisza. Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigboykr Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Zobaczymy, może ktoś się jeszcze dołączy a jak nie to też będzie fajnie :) Ducat nas zaklekocze... tdm zadymi olejem :P cebra zagluszy i przestraszy plastikami a w beemce pewnie znów się coś zepsuje :P no offence Jeszu ale to Tobie się światęłka popsuły :P Cytuj http://bigboykr.blogspot.com/ się powoli uzupełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars"s Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Zacny skład i tyle ;). Choć faktycznie tyle osób się odgrażało, że pojedzie a tu cisza. Witam wszystkich! Jak mówiłem wcześniej chętnie się z Wami przejadę. Datę wpisałem do kalendarza. Przez te ostatnie słoneczne dni zrobiłem ponad 1000 km, więc może nie wytrzymam i jeszcze wcześniej raz zaliczę Bieszczady, co nie oznacza, że z Wami nie pojadę. Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Jak mówiłem wcześniej chętnie się z Wami przejadę. Datę wpisałem do kalendarza. No i bardzo dobrze :) Przez te ostatnie słoneczne dni zrobiłem ponad 1000 km, więc może nie wytrzymam i jeszcze wcześniej raz zaliczę Bieszczady, co nie oznacza, że z Wami nie pojadę. Ech... tylko pozazdrościć. Ja dopiero jestem w trakcie rejestracji moto i nie mogę się doczekać kiedy będę mógł pośmigać. A raczej pouczyć się jeździć na nowo :) Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathiek Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 witam jak mówilem to jade z wami koledzy i zalatwiam wolne w pracy na ten termin pozdro koledzy :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigboykr Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Czyli chwilowo mamy 6 osób/6moto. Zaraz po swiętach będę dzwonił i weryfikował mozliwość noclegów. Cytuj http://bigboykr.blogspot.com/ się powoli uzupełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sihaja Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 (edytowane) witam jak mówilem to jade z wami koledzy i zalatwiam wolne w pracy na ten termin pozdro koledzy :crossy: Koledzy, koledzy... Ta, jak się wkurzę, to fatycznie sobie sami pojedziecie. Gdzie się nie obejrzę - dyskryminacja! :icon_razz: Edytowane 9 Kwietnia 2010 przez Sihaja Cytuj Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigboykr Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Z uwagi na wczorajsze i dzisiesze wydarzenia odpusciłem dzwonienie z rezerwacją noclegów. Mam na oku jeden pensojant lub domki w Polańczyku. Będę dzwonił w poniedziałek/wtorek w celu weryfikacji mozliwości noclegu i parkownia motocykli. Dam znac po telefonie na miejsce. Wstępnie bedę rozmawiał o grupie do 6 osób.motocykli. Cytuj http://bigboykr.blogspot.com/ się powoli uzupełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigboykr Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam Was, Zarezerwowałem nocleg (chwilowo dwa pokoje dwuosobowe, mogę dorezerwować więcej) tataj: KLIK nocleg od osoby 45 zeta za dobę, mozna się dogadać co do grilla itp. Rezerwacja od piątku 21 do niedzieli 23 maja! Czekam na numer konta od Pani Małgorzaty i puszczam jej zaliczkę. Zakładam, że Sihajka, Jeszua i Horb jada na pewno (znamy się więc po prostu puszczam kasę a rozliczymy się na miejscu). Pozostałe dwie osoby, które zgłosiły chęć wyjazdu proszone są o potwierdzenie chęci wyjazdu - dostaniecie na PW mój numer konta i dane do wpłaty zaliczki (45 zł). Noclegi podobno sprawdzone, lubią motocyklistów ;) Ewentualna chęć dołączenia proszę zgłaszać w miarę szybko bo jeszcze są miejsca. Edit: Nr konta przsyzedł, 180 zeta wpłacone. Czyli nastepujące osoby maja wpłacone zaliczki: 1. Sihaja 2. Horb 3. Jeszua 4. BigBoy jesli ktoś chce jechać jeszcze (tzn chce jechać a nie chce "chcieć jechać". to PW do mnie po numer konta. Edytowane 19 Kwietnia 2010 przez bigboykr Cytuj http://bigboykr.blogspot.com/ się powoli uzupełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zordon84 Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Buuuuu a ja mam w ten termin zjazd ostatni na uczelni buuuuu i to dwa egzaminy jeszcze :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapilla Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 dopiero teraz trafiłam na waszą wyprawę i chociaż teoretycznie jestem z wawki to strasznie sie napaliłam, ale podobnie jak zordon84 mam zjazd z egzaminem 22-23 maja :banghead: życzę zajebistej pogody i jak będziecie sie wybierać na mazury to się piszę pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 (...) jak będziecie sie wybierać na mazury to się piszę po kiego, przeca tam je plasko... :icon_mrgreen: jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapilla Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 ale fajne zadupia do pojeżdżenia zresztą, nie zależy mi na kierunku tylko na pojeżdżeniu. rozumiem że to miłe powitanie z powodu "pochodzenia" :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi