Georg48 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Nie mam sie z kim podzielic radoscia, wiec podziele sie z wami Kochani: Fotka ktora strzelilem kilka dni temu zostala wybrana Photo of the day 3 Dec 2009 na bikepics : http://bikepics.com/2009/12/photo-of-day.asp Rozpiera mnie duma ;) :buttrock: oraz :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilcaster Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 piękna ta twoja BMW ^.- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Dopiero jak sie pochwalilem wszedzie indziej to zauwazylem ze jest specjalny ku temu dzial na forum. To nie proznosc - to roztargnienie. :/ Dziekuje za mile slowa i musze wam powiedziec ze bardziej mnie cieszy wasza aprobata niz wybor administratora bikepics. :) Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Dziekuje za mile slowa i musze wam powiedziec ze bardziej mnie cieszy wasza aprobata niz wybor administratora bikepics. :) Nie ściemniaj ;) bikepics daje Ci sławę na większą skalę a i nasze zachwyty, gdyby nie oficjalny tytuł przez administratora nadany, byłby mniejsze :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi