jimi11 Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Rocznik 96. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 na twoim miejscu dopisałbym czy masz wersje z jedna tarczą czy z dwoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Racja. Dzieki. Wersja z dwoma tarczami. Chodzi mi o przednie tarcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morris35 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 (edytowane) Jeśli sie niemyle w roku 96 GPZ było tylko z dwoma tarczami ( od 94 r ) z jedna byla tylko wersja amerykańska EX bodajże http://sklep.powerteam.pl/advanced_search_...D4144LS&x=7&y=5 Edytowane 1 Grudnia 2009 przez morris35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Byly rozne wydziwnienia - z jedna tarcza, z jednym wydechem etc. Szukam uzywanych, ale nie zjechanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morris35 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 (edytowane) Byly rozne wydziwnienia - z jedna tarcza, z jednym wydechem etc. Szukam uzywanych, ale nie zjechanych. zastanów sie dobrze bo cena jest przyzwoita a kupno używek może skończyć sie tym że pieniądze wydasz i dalej będziesz bez tarcz ( krzywe , z rowami jak po pługu itp. ) nikt nie wymienia tarcz jak są dobre chyba że motor na żyletki po strzale , ale szukasz przednich wiec mała szansa na dobre . http://cgi.ebay.pl/KAWASAKI-GPZ500-GPZ-500...=item20ae3cf0c1 pozdro Edytowane 2 Grudnia 2009 przez morris35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 zastanów sie dobrze bo cena jest przyzwoita a kupno używek może skończyć sie tym że pieniądze wydasz i dalej będziesz bez tarcz ( krzywe , z rowami jak po pługu itp. ) nikt nie wymienia tarcz jak są dobre chyba że motor na żyletki po strzale , ale szukasz przednich wiec mała szansa na dobre . http://cgi.ebay.pl/KAWASAKI-GPZ500-GPZ-500...=item20ae3cf0c1 pozdro To nie sa tarcze od tego motocykla. Uzywanych tarcz za 1/3 wartosci motocykla mi sie nie oplaca kupowac :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 podaj mi dokladna srednice zewnetrzna i rozstaw srub Twoich tarcz. mam sporo ladnych egzemplarzy z roznych wersji GPZtki. w sumie to urzadza mnie tylko srednica zewnetrzna, bo mam same GPZty. ze tak powiem oprocz niskiej ceny dorzuce Ci forumowa gwarancje, bo nie chce tutaj zostac zbesztany. Ceny mega fajne. mozesz w temacie, mozesz na PW. pzdr:) aaa, sa to tarcze na ogol z pozacieranych motocykli, wiec wykluczam opcje ich wykrzywienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi