ural_zgora Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 no to dziwne ja mialem 2 yoshimury usa w gsxr z tymi opaskami zadna mi sie niestopila, pewno miales jakies podrobki albo ktos sobie cos wystrugal z gumy od majtek Gacie to by musialy byc konkretne aby taka gume wyciagnac :icon_rolleyes: HGW, nie wiem jakie tam temperatury byly, ale wydech/koncowka wydechu przebarwila sie od temperatury do polowy :crossy: Pozniej zastapilem ta gume materialem z koca gasniczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Gacie to by musialy byc konkretne aby taka gume wyciagnac :icon_rolleyes: HGW, nie wiem jakie tam temperatury byly, ale wydech/koncowka wydechu przebarwila sie od temperatury do polowy :crossy: Pozniej zastapilem ta gume materialem z koca gasniczego. a czy takowe gumy byly szare i markowane znakiem yoshimury? Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 a czy takowe gumy byly szare i markowane znakiem yoshimury? nie, byly czarne - identyczne jak na tej aukcji powyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 to jakies fajansiarskie podroby(orginaly sa szaro-grafitowe), w najblizszej przyszlosci przegrzebie sterte zlomu w garazu i postaram sie wygrzebac te objemy yoshimury ->bede opalal palnikiem i sprawdze czy sie topi :icon_razz: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi