Budzik-WGR Opublikowano 22 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 Ja ZAraz Zmykam Do Urzedu! Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOWA Opublikowano 22 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 heh, z tą ceną do 1000 jest jeszcze 1 wał (ja kupiłem za 1500 ale na umowie 950): jak jest na umowie ponad 1000 to od czasu opłacenia umowy masz bodaj 2 tygodnie na zarejestrowanie, a jak poniżej 1000 to bez ograniczeń. ja też miałem problemy z umową bo spisałem umowe z gościem którego oczywiście na dowodzie nie było (klasyczna sytuacja) i w urzędzie nie chcieli przyjąć, powiedzieli, że musi być ciągłość i potrzebna jest OPŁACONA umowa gościa z dowodu i gościa od którego kupiłęm lub ksero tej umowy. koleś przesłał mi xero tej umowy i spoko, wszystko sie udało załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 22 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 no to na wakacje jade autem bo motor nie bedzie zarejestrowany no ale na tych wakacja ch załatwie to bo bede w tych rejonach gdzie kupiłem motor wiec jeszcze sobie w tym roku posmigam. pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaBaN Opublikowano 22 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 heh' date=' z tą ceną do 1000 jest jeszcze 1 wał (ja kupiłem za 1500 ale na umowie 950): jak jest na umowie ponad 1000 to od czasu opłacenia umowy masz bodaj 2 tygodnie na zarejestrowanie, a jak poniżej 1000 to bez ograniczeń. ja też miałem problemy z umową bo spisałem umowe z gościem którego oczywiście na dowodzie nie było (klasyczna sytuacja) i w urzędzie nie chcieli przyjąć, powiedzieli, że musi być ciągłość i potrzebna jest OPŁACONA umowa gościa z dowodu i gościa od którego kupiłęm lub ksero tej umowy. koleś przesłał mi xero tej umowy i spoko, wszystko sie udało załatwić[/quote'] Jeśli chodzi o terminy opłacenia umów to olej to...odsetki są na tyle małe że nie ma sie czym przejmowac..ja jak opłacałem umowe to zapłaciłem odsetki w kwocie...1.40zł bodaj za 4 albo 5 miesięcy zwłoki juz dobrze nie pamiętam.. :mrgreen: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 odsetki w kwocie...1.40zł bodaj za 4 albo 5 miesięcy zwłoki juz dobrze nie pamiętam a za 4 lata zwłoki ile zapłace? wie ktos jak oni naliczaja te odsetki? pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaBaN Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 Niestety zaszła mała pomyłka...te 1,40zł odsetekzapłaciłem za okres ponad roku...a dokądnieza 17 m-cy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 23 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 :crossy: :crossy: :clap: JEdnak jest nip potrzebny Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaBaN Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 W kólko wam to powtarzałem..ale nie chcieliście wierzyć....takie są teraz przepisy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 nJEdnak jest nip potrzebny ale jezeli dałes za swoja mz 950zł to nip nie jest potrzebny pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekmistrz Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 mi sie zdaje ż Nip nie jest potrzebny, jak sprzedawałem Simka to nie wpisałem Nipu na Umowie i nic się nie stało, ale znowu przy kupnie Mz klient od którego brałem Etke chciał Nip, jak swoją rejestrowałem to zapłaciłem 50 zł bo blacha była dobra a też myślałem że wydam ok. 150zł 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Kozik Opublikowano 25 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2004 Hej ! Mam inne pytanie. Mam umowe kupna sprzedazy do moto ale nie ma numeru PESEL i numeru dowodu sprzedajacego. Macie moze jakis pomysl co ztym zrobic... poza ciaglymi i uporczywymi probami namowienia poprzedniego wlasciciela do podania tych danych ?? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi