Kamcio Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Witam. Kupiłem Yamahę R6 '02, licznik można przestawić na km/h, natomiast temp. pokazuje w farenhajtach. Można to też jakoś zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 (edytowane) Witam. Kupiłem Yamahę R6 '02, licznik można przestawić na km/h, natomiast temp. pokazuje w farenhajtach. Można to też jakoś zmienić? Z tego co wiem do da się tylko za pomocą komputera serwisowego. Edytowane 18 Listopada 2009 przez soulreaver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 nie da sie w ogóle. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 A po kiego grzyba to zmieniać? Przelicz sobie, zapamietaj i po temcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 A po takiego, że jestem detalistą i lubię mieć wszystko w swoich rodzimych jednostkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 To mogłeś kupić rodzimy sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 No mogłem, ale kupiłem za taką cenę, że akurat nie zwracałem uwagi w jakiej skali jest temperatura, bo można się przyzwyczaić do tego, lub chyba jakoś przeprogramować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 No mogłem, ale kupiłem za taką cenę, że akurat nie zwracałem uwagi w jakiej skali jest temperatura, bo można się przyzwyczaić do tego, lub chyba jakoś przeprogramować. "mondrale" gówno wiecie, więc odpuście sobie głupie uwagi. Da się :biggrin: W temacie Fazer 1000 ilu nas jest na jednej z trzech ostatnich stron chłopaki podali linka do serwisówki R6 - tam na stronie 28 ładnie jest to opisane. Próbowałem wykorzystać to w FZ1 ale niestety w moim komputerze nie ma tego kodu... Jak coś to mogę Ci strony przesłać na priva. Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi