Skocz do zawartości

jaki wybrac?

Gość Brando
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jesli chodzi o motory to jestem zupelnie zielony dlatego potrzebuje pomocy? Od dawna marze o jakims fajnym przcinaku. Prawko na motocykl zrobilem w zeszlym roku we wrzesniu ale ze wzgledu na calkowity brak gotowy nie rozgladalem sie za zadnym sprzetem.

Teraz gdy uzbieralem 7000 zl zastanawiam sie co kupic.

Mam 180cm wzrostu i brak doswiadczenia - tylko tyle co jazdy na kursach.

Chcialem kupic w tej cenie jakiegos fajnego scigacza.

Mozecie mi cos konkretnie polecic?

Z gory dzieki za pomoc.

Witaj! Te tematy byly walkowane juz tysiace razy ale widze ze jestes nowy to mogles o tym nie wiedziec...nastepnym razem lepiej skorzystac z opcji "szukaj". Mowisz ze wczesniej nie miales obycia z motocyklami i chcesz wsiadac na scigacza...nie wiem co masz na mysli pod pojeciem scigacz bo na ZX9 czy CBR900RR Cie nie widze...moze lepiej zaczac od czegos spokojniejszego jak np. GS500, CB500 ??

A nie ma moze czegos takiego co by wygladem przypominalo rasowego przecinaka i mialo tak jak np gs tylko 500poj i 60 kucy. Dobrym tutaj przykladem do tego mogla by byc np aprilla. Wyglad fajny tylko te silniczki ciut za slabe.

Moze chcesz kupic Honde MBX 80 ccm

Sciagacz dwu osobowy, 15 KM ,nie jest po rzadnym wypadku,

wystarczy karta motorowerowa lub prawo jazdy na kategorie A1 lub A.

po malym tunningu v-max 110

Na poczatek polecam !!

tak jak mówi kuba, XJ600S (dużo tematów na temat tego moto już się przewinęło, ale podsumuję dla Ciebie - na początek idealne :!: :D ) , problem w tym, że za 7k może być problem żeby coś znaleźć, ale możesz też poszukać GSa z owiewką, jest o ile się nie mylę większa niż w XJcie więć bardziej ścigowato będziesz wyglądał.

pozdr :)