chopin_123 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 nowe fotki : http://picasaweb.google.pl/savagebobber/Ls650Savage Pozdro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alonzoo Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 taki metalowy fotelik wycinalem z nierdzewki dla pitnera jego fotki sa tutaj: http://customparts.pl/g/elementy-ozdobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin_123 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 panowie co sądzicie o kierze? ta czy może wysoka zetka? słucham propozycji http://picasaweb.google.pl/savagebobber/Ls650Savage Świeże fotki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 pełna kultura, gratuluję :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin_123 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Nowe foto motocykl powoli finiszuje. http://picasaweb.google.pl/savagebobber/Ls650Savage Mam pytanko czy próbował ktoś robić wydech ala teilgunner? Bo wątpię żeby się ktoś skusił za 900 dolców:P Jak ktoś robił to pisać albo ma jakiś schemat. Ave Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azmadan Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 no kierownica PIEKNA :-D Cytuj Jedni wolą Harleya i cycate blondynki... inni motocykle japońskie i ciasne... nazwijmy to...hmmm... winkle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin_123 Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Witam ! Myślę, że paru z was pamięta moje prace nad Suzi, które wreszcie zakończyły się powodzeniem ! Zarzucam fotki z przeróbki i gotowego sprzęta http://picasaweb.google.pl/savagebobber/Ls650Savage Czekam na jakieś opinie co myślicie. Jak wyszło ? :) Ave ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Moim zdaniem zajebioza. :clap: Jakbyś tak wszystkona czarno chlapnał i dodał więcej czerwieni z koła pasowego tu i ówdzie, może by tak większe kółko z przodu i skrócić wtedy lagi. Z prześwitem niewiele da się zrobić bo taka konstrukcja ramy jest. Ale ogólnie i tak wporzo efekt. Jakbyś koła pomalował też by było git. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Moim zdaniem zajebioza. :clap: Jakbyś tak wszystkona czarno chlapnał i dodał więcej czerwieni z koła pasowego tu i ówdzie, może by tak większe kółko z przodu i skrócić wtedy lagi. Z prześwitem niewiele da się zrobić bo taka konstrukcja ramy jest. Ale ogólnie i tak wporzo efekt. Jakbyś koła pomalował też by było git. Jeszcze Ci za mało czerwonego? Zobacz jakie sople silikony tam wystają, są czerwone to i lepiej widać :biggrin: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin_123 Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 (edytowane) Jeszcze Ci za mało czerwonego? Zobacz jakie sople silikony tam wystają, są czerwone to i lepiej widać :biggrin: sylikon celowo został :P właśnie dla koloru a poza tym wczoraj zaczął lecieć korek i trzeba było uszczelnić :) Edytowane 27 Lutego 2010 przez chopin_123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 (edytowane) A tego żem nie widział. W takim razie zdejmujemy 9pkt. za silikon. :icon_mrgreen: Zostaje 1pkt. za sam fakt że dokończyłeś dzieła. :icon_mrgreen: Wystającego, czerwonego silikonu się nie wybacza..... :biggrin: Edytowane 27 Lutego 2010 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin_123 Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 wybaczcie i nadrobię za 2 dni nie będzie go w ogóle widać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Taka mini porada - silikon wycieraj od razu po złożeniu/skręceniu danego elementu. Ewentualne resztki ze szczeliny usuwa się ostrzem nożyka do tapet. Tak samo z uszczelkami - po złożeniu obcinasz nożykiem/skalpelem na płasko. Wystające uszczelki szpecą a czerwony silikon nie jest zły ale w PL zyskał miano burackiego orędzia, dlatego teraz taki wstyd mieć czerwony silikon gdziekolwiek. Dlatego stosuję czarny. :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin_123 Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 jutro nie bo niedziela, ale w poniedziałek nadrobię ten błąd i wstawię na dowód foto :) Ave ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Niedziela najlepszy dzień do grzebania. :icon_twisted: Babcia zawsze mnie tyrała że w święto od rana w roboczych szmatach już biegam. :biggrin: Motor nie obiad, nie może czekać. Życie jest za krótkie żeby oglądać Familiadę. :icon_mrgreen: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi