yamaszir1 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Witam! mam pytanie odnośnie przedniego zawieszenia w suzuki GSXR 400 89r. Chciałbym wiedzieć jaki zawias mógłby ewentualnie zastąpić oryginalny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 (edytowane) Np.od GSX-R 750 1989r. wygląda tak samo raczej. :icon_mrgreen: Edytowane 8 Listopada 2009 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Kumpel do małego FZR dopasował zawieche od ZXR400. Tylko półki chyba też trzeba ruszyć... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Widziałem Drag Star`a z przednim zawiasem od starego Gixxera z lat 80-tych. :eek: To dopiero burak był. :icon_mrgreen: A po co w ogóle zmieniać zawias w moto? Skoro oryginalny nie przeszkadza w jeździe na drogach publicznych? :icon_mrgreen: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanak098 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Wiem od czego by podeszło zawieszenie:) PW ode mnie poszło co do tego zawiacha :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi