Limo Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 a warto było jechać z pełnymi gaciami za chyba nie całe 40 paundów :icon_razz: Za 48 paundow :D, i nie, nie bylo warto, ale nie mialem wyjscia. Papiery z ubezpieczalni nie przyszly na czas a bez tego nie kupisz taxu. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOMIN Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Potrzebuje schemat wymiany oleju w lagach do CBR600 F2 Sport. Ktoś pomorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 (edytowane) Witam użytkowników Hondy CBR 600 F2 :notworthy: Jako ,że nie udało mi się znaleźć na forum ani w sieci takiego tematu to pora by powstał. Macie jakieś info na temat tego modelu, jesteście użytkownikami, chcielibyście nimi zostać? Piszcie tu pytania, sugestie, opinie, informacje o tym modelu. Na pewno komuś się przydadzą :crossy: To może ja zacznę jako ,że jestem posiadaczem już 2 takiego modelu ;) To w obu powtórzyła mi się awaria regulatora napięcia warto wymienić na większy z radiatorem i problem znika. I oczywiści napinacz rozrządu. Wymiana na mechaniczny likwiduje problem. A tu można sobie obejrzeć mój aktualny sprzęd 94' i były ;] http://www.bikepics.com/members/trauma/ Edytowane 1 Listopada 2009 przez Trauma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi