Deebo Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 nie jestem zwolennikiem takich preparatów zwłaszcza w silnikach motocyklowych, jak Ci mrugało to mogłeś zczytać błąd lub podjedź moto do jakiegoś dobrego serwisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cincin1 Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 wlasnie chcialem zczytac blad al :banghead: e cos mi przeszkodzilo. jestem w irlandii a tu trudno o serwis wiec dlatego kombinuje sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cincin1 Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 a powiedzcie mi koledzy czy to mozliwe ze filtr lub filtry paliwa sa zapchane syfem i dlatego tak h..... chodzi czsami.a pozniej jak postoi chwile to naleci znow paliwa?czy to mozliwe?????? dzis np. zrobilem ok 150 km i wszystko bylo ok.wiec moze pomogl ten specyfik do czyszczenia wtrysow? oby :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cincin1 Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 witam ponownie.dawno tego nie bylo ale znow zapalila sie FI.tym razem zczytalem bald. C14 - THROTTLE POSITION SENSOR- czujnik polozenia przepustnicy o ile sie nie myle.czy ktos sie z tym spotkal juz moze?taki czujnik to tylko w salonie mozna nabyc?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cincin1 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 kupilem nowy czujnik wymienilem i to samo.pomocy, :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: pozostaje juz chyba tylko salon i komp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 powinno być -c00, _c00 oznacza złe ustawienie tps, - kreski oznaczają położenie tps podczas regulacji. górnej kreski nie znalazłem na klawiaturze, dla tego pomijam ten przykład :biggrin: sprawdż piny, przedzwoń kabelki Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cincin1 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 z tego co pamietam u nie jest c14 z kreska u gory.czy mozna samemu ustawic dobrze ten czujnik metada prob czy jedyne to ktos z kompem lub serwis?i wlasnie zawsze pokazuje c00 z kreska u dolu.a co tojest tps? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Z tego co sie orientuje jest to czujnik polozenia przepustnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cincin1 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 tez juz wiem THROTTLE POSITION SENSOR :banghead: :banghead: :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cincin1 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 juz ustawione.pare godz z serwisoeka i mam nadzieje ze bedzie ok.wielkie dzieki kolego mod-ek woja podpowiedz bardzo mi pomogla.pozdro :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi