Skocz do zawartości

Kiedy zakończenie sezonu w Warszawie

Fryzur
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!

Mam do was pytanie czy wiecie kiedy odbędzie się zakończenie sezonu motocyklowego w Warszawie i gdzie?

Jak w zeszłym roku na nowym świecie??

Z tego co sie orientuje.Nie ma w Warszawie czegos takiego jak"oficjalne zakonczenie sezonu".

Kiedyś było na Nowym Świecie,ale z tego co wiem w tym roku brak.

Pozdr.

"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"

Jak patrze za okno to konca sezonu nie widze. Poza tym niektorzy koncza wczesniej inni pozniej - a podobno mezczyzne poznaje sie po tym jak konczy a nie zaczyna.

Chyba festyn z chmara skuterkow i lansem to srednio godne zakonczenie sezonu. Juz lepiej przylansowac sie lecac na gumie przy temperaturce kilku stopni, kiedy nikt sie juz motocyklistow nie spodziewa. ;)

BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce

Jak patrze za okno to konca sezonu nie widze. Poza tym niektorzy koncza wczesniej inni pozniej - a podobno mezczyzne poznaje sie po tym jak konczy a nie zaczyna.

Chyba festyn z chmara skuterkow i lansem to srednio godne zakonczenie sezonu. Juz lepiej przylansowac sie lecac na gumie przy temperaturce kilku stopni, kiedy nikt sie juz motocyklistow nie spodziewa. ;)

dobrze pisze, dać mu wódki :flesje:

Przypominam że zima już była....śnieg również :cool: Więc kiedy otwarcie sezonu,bo chyba zima minela? :biggrin:

"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"