gucio93 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 (edytowane) Witam mam do sprzedania MV Aguste 910r Brutale Dane Techniczne: http://www.wroom.pl/dane,techniczne,motocy...2006;24601.html napisz do mnie [email protected] http://katalog-motocykli.pl/img/mv-agusta-...ale-910-r-1.jpg motor posiada nie powtarzalna kolorystyke czarno -czarna oraz jest urzywany okazjonalnie dzieki czemu przebieg jest bardzo mały tel 695 251 500 Łódż Edytowane 25 Października 2009 przez gucio93 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Teraz już nawet analfabeci jeżdzą MV...apokalipsa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio93 Opublikowano 25 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 nie zazdrosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Gucio, napisz ogloszenie jak czlowiek. Podaj cene i realne zdjecia. Bo w Twoj sposob to ja moge wam tu Air Foce One sprzedac. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio93 Opublikowano 25 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 moge to napisac w html?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckiz Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 moge to napisac w html?? możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Gucio, napisz ogloszenie jak czlowiek. Podaj cene i realne zdjecia. Bo w Twoj sposob to ja moge wam tu Air Foce One sprzedac. :banghead: Ile chesz za Air Force One?Powaznie pytam...Dopiero bym zostal KRÓLEM prostych....tak tak KRÓLEM :icon_mrgreen: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Taniocha, rozoze Ci na raty. Milion Peso miesiecznie na dloladowanie mojego koma. Tylko jest maly problem, otoz akurat tak sie zlozylo, ze nie mam dostepu do samolotu. Ale nic sie nie martw, podpiszemy umowe, wezmiesz ja ze soba i powinni wydac sprzeta :wink: A zdjecia i dane techniczen do odszukania na necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Nie spamować. :biggrin: Sam sie bawisz a nam zabraniasz? Troche wyrozumialosci. Przy okazji, co Ty moderujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio93 Opublikowano 26 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Cena: 40 tys z zdjecia wstawie jutro pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 nie mozemy sie doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio93 Opublikowano 27 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Wszyscy tacy mili na tym forum?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Wszyscy tacy mili na tym forum?? Ja czekam z zaciekawieniem :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Wszyscy tacy mili na tym forum?? Dziś jest jutro :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9jkt Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Dziś jest jutro :bigrazz: Coś taki nie cierpliwy ! lakier jeszcze nie dosechł a przecież trzeba jeszcze złożyć maszyne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi